SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El pròxim rival del Lleida ja acumula 4 positius

El partit a Lleida, fixat diumenge, podria ser ajornat

Fall, ahir durant la sessió d’entrenament.

Fall, ahir durant la sessió d’entrenament.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llagostera va comunicar ahir que ja són quatre els casos positius que hi ha a la plantilla gironina abans del partit a disputar contra el Lleida. El partit, que està fixat per diumenge vinent a les 17.00 hores i televisat per Esport3 i que suposaria el debut de l’equip lleidatà aquesta temporada al Camp d’Esports, podria ser suspès. S’ha de recordar que el Llagostera ja va haver d’ajornar el seu encontre contra l’Hospitalet.

El club gironí va informar ahir que “dos dels jugadors del primer equip de la UE Llagostera-Costa Brava que havien donat resultat negatiu a les proves realitzades dijous passat han donat positiu després de sotmetre’s de nou als tests PCR i, per tant, són quatre els futbolistes contagiats en aquest moment”. El Llagostera afegeix que “els quatre jugadors es troben en bones condicions de salut”.

Els jugadors de l’equip gironí compleixen quarantena des de dijous i s’entrenen a casa

Tots els jugadors i membres del cos tècnic de l’equip gironí es troben complint quarantena des de dijous passat. Els futbolistes continuen entrenant-se des de casa d’acord amb el pla de treball assignat pel cos tècnic, la qual cosa fa que la probabilitat de l’ajornament del partit sigui molt alta, malgrat que no hi ha una decisió oficial encara.

D’altra banda, la plantilla del Lleida Esportiu es va exercitar ahir amb la lògica alegria després de la primera victòria. L’entrenament va tenir com a escenari el camp de l’AEM i el treball dels jugadors que van ser titulars a Badalona va ser de recuperació.

Cal recordar que la victòria del Lleida a Badalona per 0-2 suposa la primera fora de casa que s’ha produït en aquest subgrup A del Grup 3 en el que portem de Lliga.

Un dels que va rebre més felicitacions ahir va ser Fernando Cano, autor dels dos gols del triomf i que va oferir una gran actuació. L’equip va ser, a més, molt sòlid en defensa malgrat tenir les baixes de Simic i Abraham.

tracking