El Madrid evita el precipici

Suma la primera victòria a la Champions davant d'un Inter que li va igualar un 2-0 i que el va tenir contra les cordes || Un gol de Rodrygo a 10 minuts del final manté les opcions d'estar a vuitens

Benzema va marcar el primer en una jugada que hauria d’haver estat invalidada per falta prèvia de Mendy.EUROPA PRESS

Un gol de Rodrygo quan les forces s’esgotaven i el Madrid aguaitava a l’abisme va ressuscitar a base de fe l’equip de Zidane després de comprovar que el futbol no li arribava per derrotar un combatiu Inter de Milà, que no en va tenir prou amb l’exhibició de Lautaro Martínez per enganxar-se a la competició. No va ser un partit brillant dels madridistes, que ni tan sols van ser capaços de controlar el duel quan es van posar 2-0 amb els gols de Benzema i Sergio Ramos. Va perdre el seu avantatge i va patir, però es va emportar tres punts d’or que li tornen totes les opcions a la competició. El matx tot just va tenir control en els primers 45 minuts. El Madrid va sortir millor i va tenir la primera gran ocasió a les botes d’Asensio. Marcaria poc després en una jugada que hauria hagut de ser invalidada per una falta prèvia de Mendy a Achraf, que va cedir la pilota al porter amb la mala sort que la va recollir Benzema i va marcar. L’1-0 no va canviar l’escenari i tampoc el 2-0 que va arribar minuts després quan Ramos va rematar de cap un córner per celebrar el seu gol 100 com a madridista. Però els de Zidane no van aconseguir gestionar la renda i van permetre que l’Inter es posés de seguida en el duel. Lautaro, després d’una cessió d’esperó de Barella, va escurçar distàncies i Perisic, ja a la segona meitat, va empatar. El Madrid estava tocat i els de Conte van continuar apretant. Lautaro i Perisic van fregar el 2-3 per a un equip molt superior en el pla físic, però el Madrid va tenir la fortuna de marcar en la seua única ocasió clara per seguir viu.