SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Honda confirma que Marc tampoc correrà a València

L'espatlla no està recuperada i la possibilitat de ser intervingut agafa força

Marc Márquez continua amb la rehabilitació sense data de tornada.

Marc Márquez continua amb la rehabilitació sense data de tornada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip Repsol Honda va confirmar ahir, com ja s’esperava, que Marc Márquez tampoc podrà reaparèixer aquest cap de setmana al Gran Premi d’Europa al circuit de Xest. El pilot de Cervera continua allunyat dels circuits des de la caiguda que va tenir a Jerez en la primera carrera de l’any i que li va provocar una fractura de l’húmer dret. Després de dos intervencions pràcticament seguides, la segona després que se li desplacés la placa que li havien implantat inicialment, Márquez continua amb el seu procés de recuperació quan està a punt de complir-se el període que els metges van fixar per a la tornada, entre dos i tres mesos després de la seua última intervenció, el 18 d’agost passat.

Stefan Bradl, provador de la marca de l’ala daurada, va avançar al Gran Premi d’Aragó que Honda ja li havia comunicat que reemplaçaria Márquez en les tres últimes proves del campionat. Tanmateix, Honda el va fer rectificar immediatament i l’alemany va afirmar que només mostrava la seua opinió. El seu equip va tornar a anunciar ahir Àlex Márquez i Bradl com els seus pilots per al Ricardo Tormo de Xest, en un comunicat en el qual ni s’esmenta Marc ni dóna pistes sobre quan serà l’esperada tornada, encara que tot apunta que no podrà participar en cap dels tres últims grans premis que arriben enllaçats, dos a València i un a Portimao (Portugal). És per això que pren encara més força la possibilitat que fa dies es va apuntar que Márquez tornaria a passar pel quiròfan.

“València és un circuit que m’agrada i estic desitjant veure el meu creixement com a pilot de MotoGP”

Per la seua part, Àlex, que suma dos podis en les últimes tres curses i lidera la classificació de rookies empatat amb Binder, va manifestar ahir amb vistes al pròxim Gran Premi que “València és un circuit que m’agrada i estic desitjant veure el meu creixement com a pilot de MotoGP”.

tracking