SEGRE

DEPORTES

Koeman: “No tinc dificultats amb Messi”

El tècnic respon a Setién, que va afirmar que Leo és complicat de gestionar

Sergiño Dest va ser felicitat ahir pels seus companys del Barça pel seu vintè aniversari.

Sergiño Dest va ser felicitat ahir pels seus companys del Barça pel seu vintè aniversari.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ronald Koeman, tècnic del Barça, va assegurar ahir que no té cap dificultat per tractar amb Messi, responent així a Quique Setién, que va dir que Leo és difícil de gestionar al vestidor blaugrana. “Respecto qualsevol opinió. Per a mi, Leo és un jugador molt bo, el millor del món, i veig tots els dies la seua ambició i caràcter guanyador. No tinc dificultats per portar Messi. Cada entrenador és diferent, el caràcter és diferent”, va manifestar Koeman. “No estic d’acord amb Quique Setién, però cada un pot tenir la seua opinió i respecto Setién i el que ha viscut. Si opina així, és que per a ell és així”, va afegir sobre l’opinió de l’extècnic.

D’altra banda, Koeman va reconèixer que a l’equip blaugrana li falta encert ofensiu i que necessiten guanyar més partits a LaLiga. “Som l’equip que ha creat més ocasions clares per partit, unes cinc, i només marquem un gol. No estem contents amb aquesta xifra, però estem treballant molt i hi ha jugadors per millorar”, va assegurar.

En aquest sentit, assumeix les crítiques. “Sabem on hem de millorar. I el que compta és guanyar partits, i a la Lliga hem de guanyar-ne més, perquè no hem estat del tot bé. Però estic molt a gust amb l’equip i amb els jugadors”, va afegir. Sí que va demanar reforços. “Tots saben la meua posició, he dit diverses vegades el que ens falta. Tampoc vull forçar, perquè sé la situació econòmica del club. Si no és possible, no ho és. I treballem amb el que tenim”, va dir Koeman.

Si no hagués estat possible, la UEFA contemplava reprogramar el xoc en una altra data, sempre que fos possible i amb el límit del 28 de gener per trobar una data. “El tema Covid té ara mateix molta influència en el nostre dia a dia i el nostre treball i és la situació que hem de viure. Segurament això influeix en la qualitat del Dinamo. No sé si el seu nivell baixarà, però esperem un contrari que ens complicarà la vida, i caldrà estar bé per guanyar”, va assenyalar ahir Koeman. “El Xakhtar també tenia baixes per Covid contra el Madrid i va guanyar. Hem de preparar-nos bé. Els objectius són sempre els mateixos, jugar bé a futbol, crear oportunitats de marcar i sobretot guanyar els partits de Champions a casa. Anem bé, amb 6 punts, i volem seguir en aquest sentit”, va afegir el tècnic.

tracking