SEGRE

HÍPICA COMPETICIÓ

El lleidatà Piró revalida el títol estatal de juvenils

És el cinquè Campionat d'Espanya que guanya de forma consecutiva || També va conquerir l'Open Internacional al davant d'Hermoso

Marçal Piró, amb la medalla d’or com a campió d’Espanya.

Marçal Piró, amb la medalla d’or com a campió d’Espanya.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marçal Piró va revalidar aquest cap de setmana el títol de campió d’Espanya juvenil de concurs complet d’hípica, el cinquè que aconsegueix de forma consecutiva, dos d’aquesta categoria i tres en la de ponis, amb la qual cosa es confirma com una de les promeses més fermes de l’hípica espanyola.

El genet de Mollerussa va prendre part a Madrid en el concurs de dos estrelles de La Dehesa, que era un Open Internacional, en què participaven així mateix genets de categoria absoluta, com el també lleidatà Albert Hermoso, i al seu torn era valedor per a l’Estatal juvenil. Piró va dominar àmpliament les dos competicions, firmant un doblet a l’Open i penjant-se la medalla d’or al Campionat d’Espanya. A cavall de Kira HDB va aconseguir la millor puntuació després de les proves de doma, cross country i salts (28,9) i també la segona amb Volnay de la Triballe (29,6), amb avantatge sobre el seu mentor i entrenador, Albert Hermoso, que va pujar al tercer calaix del podi amb Nuno Vonderland Z (32,5) i va ser quart amb Grytsen Z (33,5). A l’Estatal va ser primer amb gairebé cinc punts de renda, i la també lleidatana Clara Foix (Batori) va ser la divuitena en l’Open i la vuitena a l’Estatal juvenil. Hermoso, amb Quilate, també va fregar el podi nacional absolut, en què va acabar quart, i Núria Lladonosa (Icaro LB) va ser setena.

tracking