SEGRE

DEPORTES

Gerard Piqué: “Cada any estàvem una miqueta pitjor”

Diu que era necessari “capgirar el club” i que “la tendència era decreixent”

Messi, en el llançament del penal que va suposar l’1-0 per a l’equip blaugrana.

Messi, en el llançament del penal que va suposar l’1-0 per a l’equip blaugrana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué es va mostrar crític amb la situació del Barça a la conclusió del partit: “El club està com està i era necessari capgirar-ho tot”, va admetre al ser preguntat sobre la situació de l’entitat després de la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la convocatòria electoral. En declaracions a Movistar Liga de Campeones, Piqué va comentar que el club està “en un procés de molts canvis. Crec que era necessari capgirar-ho perquè era obvi que la tendència era decreixent i cada any estàvem una miqueta pitjor”.

També va demanar paciència: “No tenim gaire temps. Ara hi haurà eleccions, una nova junta i un canvi que s’anirà veient a poc a poc. No serà un any fàcil pel que passa al club”, va insistir, convençut que “canviarem” perquè “hi ha gent jove”, encara que “tenim poc temps per anar guanyant partits i confiança. Al Barça mai hi ha un any de transició”, va assenyalar.

“L’equip ha de millorar, sobretot en el joc sense pilota”, va reconèixer l’entrenador blaugrana

Pel que fa al matx va dir que el Barcelona hauria pogut marcar “dos o tres gols al principi”, però a poc a poc “s’ha anat complicant i hem perdut el control. A la segona hem ficat el segon, però hem jugat amb intranquil·litat i ens han fet un gol. El millor han estat els tres punts”, va afegir.

Va insistir que el Barcelona ha de millorar. “Cal serrar les dents, patir i a seguir. Estem en una bona dinàmica a Champions, però la Lliga cal capgirar-la”, va reconèixer.

Ronald Koeman, per la seua part, va admetre que l’equip “ha de millorar” sobretot “en el joc sense pilota”. En declaracions a Movistar Liga de Campeones, Koeman va afirmar que el seu equip “a poc a poc” havia anat perdent el control del partit. “Hem salvat la situació per Marc [André ter Stegen], que ha estat fenomenal i al final hem aconseguit un 2-1. Ha estat complicat, sobretot avui el joc sense pilota no ha estat gaire bo”. “Hem guanyat tres partits i guanyar tres partits en Champions és molt positiu”, va afegir el tècnic.

tracking