SEGRE

HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Irina Pop deixa de jugar per evitar el risc de Covid

Irina Pop.

Irina Pop.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irina Pop, un dels puntals de l’Associació Lleidatana d’Handbol, ha deixat d’entrenar-se i jugar, amb el vistiplau del club, per responsabilitat familiar per no posar-se en risc d’infectar-se del coronavirus i transmetre’l al seu entorn.

“Perquè pugui continuar treballant, el meu fill petit es queda amb els avis. Considero que són persones de risc, no només per l’edat, també per l’estat de salut i ja que ells m’ajuden a mi, crec que he de ser responsable i cuidar-los”, explicava Irina, de trenta-dos anys, que és mare de dos fills de sis i dos anys i que resideix a Albalat de Cinca.

“He decidit no posar-me en risc, que considero que n’hi ha entrenant-me i jugant per diferents llocs. Crec també que s’haurien d’aturar les competicions no professionals, perquè ja que ningú s’hi guanya la vida, que no ens juguem la vida”, va declarar a Catalunya Ràdio. Guillem Puertas, director esportiu del club, va assenyalar que “hem entès la seua postura i tant a la directiva, el cos tècnic com les jugadores li donem suport”.

Puertas va afegir que “entenem la seua situació familiar. Encara que l’entorn esportiu és segur, el risc zero no existeix, així que l’esperem quan la situació millori”. va concloure.

tracking