SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida canvia la firma que manté la gespa

Acord amb Garden Tona fins al 2024 i Royalverd reclama cobrar 600.000 €

Simic, durant l’entrenament que va fer ahir la plantilla del Lleida al camp de l’AEM.

Simic, durant l’entrenament que va fer ahir la plantilla del Lleida al camp de l’AEM.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va anunciar ahir un acord amb Garden Tona pel qual aquesta firma es converteix en patrocinador principal del club fins al 2024 i va explicar que en virtut d’aquest acord el Lleida “percebrà una contraprestació econòmica” i que “serà Garden Tona la que s’encarregui de la gestió, el control i el manteniment de la gespa del Camp d’Esports i de l’Annex”.

La notícia va sorprendre Royalverd, que fins ara s’ocupava del manteniment de la gespa i el seu responsable, Eudald Morera, va exigir cobrar el deute pendent, que va xifrar en prop de 600.000 euros. “Em sembla molt poc ètic i poc responsable. El mercat és lliure, però entenc que se’ns havia de notificar i si hem de marxar ha de ser cobrant, No marxarem sense cobrar”, va afegir.

Morera va explicar que, després d’un acord de ple del 2017, la Paeria es va comprometre a pagar 73.661 euros anuals, fins al 2026, per saldar els 600.000 euros que va costar l’obra. “Vam obrar al principi, però fa temps que l’ajuntament va deixar de pagar.” Dels treballs va dir que queda per cobrar “una mica menys de 400.000 i falta una mica menys de 200.000 del manteniment”. Albert Esteve va escriure un tuit citant Sergio González, Toni Postius i la Paeria: “Esperarem 7 mesos més, el Lleida i altres tenim curiositat a saber la solució... però tenim la sensació que el que ens volies explicar ara ja no val. Recorda aquest dia 11/11/2020.” González, per la seua part, va dir que “el deute és del Lleida”.

Ajornat el partit de diumenge amb el Llagostera

El jutge de competició i l’RFEF van confirmar ahir l’ajornament del partit que havien de jugar aquest diumenge al Camp d’Esports el Lleida i el Llagostera, a causa dels quatre positius de Covid-19 detectats a la plantilla de l’equip gironí. Per tant, el debut del Lleida al seu camp haurà d’esperar. El partit corresponia a la quarta jornada de Lliga, encara que el Lleida, fins ara, únicament ha jugat dos partits. Li va tocar descansar la primera jornada, tenint en compte que, com que el grup està format per onze equips, cada setmana en descansa un i, en les dos següents, va jugar fora de casa. A l’Hospitalet va perdre 3-2 i a Badalona va guanyar per 0-2.

tracking