SEGRE

CICLISME TITAN DESERT

Gabriel resisteix al fred, vent i granís

Segueix tercera després d'una etapa que va caldre neutralitzar || Supera els 3.500 km i ja és Titan Legend amb Moreno

Ramona Gabriel, durant l’etapa d’ahir, que va haver de ser neutralitzada pel fred i la calamarsa.

Ramona Gabriel, durant l’etapa d’ahir, que va haver de ser neutralitzada pel fred i la calamarsa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramona Gabriel va resistir ahir a una quarta etapa de la Titan Desert 2020 duríssima per les condicions meteorològiques que van obligar l’organització a parar-la al port de Velefique, quan s’havien disputat 56 dels 106 quilòmetres que estaven previstos per a la jornada, considerada reina.

La pluja, la calamarsa, el vent i les baixes temperatures van convertir la penúltima etapa en un examen de resistència. “Ja ens havien advertit que faria molt fred, atès que arribàvem a 2.000 metres, per això ja anava preparada i no ho he passat tan malament”, reconeix la ciclista de Ponts, que veu complicat prendre-li a l’última etapa d’avui el segon lloc del podi a Sílvia Roura, amb set minuts d’avantatge.

Avui afrontarà la cinquena etapa amb set minuts de desavantatge sobre la segona plaça de Roura

“Serà difícil recuperar-li tant temps en una etapa que es preveu per a rodadors. L’important és que la tercera posició la tinc pràcticament assegurada”, va indicar Gabriel, que ahir va repetir la tercera posició, la mateixa que ocupa a la general. A més a més, ahir va ser una jornada de celebració per a Ramona Gabriel i Toni Moreno, la seua parella i company a l’equip Garmin-Lapierre, ja que tots dos van superar els 3.500 quilòmetres acumulats a la prova i van rebre els trofeus honorífics de Titan Legend. “És un reconeixement que també et permet tenir algun privilegi. Estic molt satisfeta”, va assenyalar.

Pel que fa a la resta de lleidatans, va destacar la catorzena posició de Sergi Escobar a la categoria Master 40, just al davant del pontsicà Toni Moreno, i la quaranta-dosena de Josep Térmens en elit.

tracking