SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

En defensa de Messi

Koeman donar suport al crac argentí, que aquesta temporada només ha marcat de penal, i li veu una actitud “molt bona” || El Barcelona rep avui el Betis

Messi observa els seus companys als instants previs al partit amb el Dinamo de Kíev.

Messi observa els seus companys als instants previs al partit amb el Dinamo de Kíev.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui el Betis (16.15) al Camp Nou, a la jornada 9 de la Lliga, en un duel en el qual els blaugranes han de guanyar per superar la mala ratxa, ja que només ha sumat dos dels últims dotze punts jugats.

Derrotes contra Getafe i Reial Madrid i empats amb Alabès i Sevilla han conduït el Barça a exigir-se avui la victòria. Ronald Koeman va defensar Messi, del qual va dir que la seua actitud és “molt bona” i que no entrarà en polèmiques, després que es difonguessin unes imatges en les quals l’argentí apareixia caminant en els últims instants del partit davant del Dinamo de Kíev.

“Hi ha imatges... A mi també em fan sortir assegut o emprenyat. No hi estic d’acord”. “A qualsevol jugador” el poden “fer sortir en una imatge caminant”, va assenyalar. Va insistir que no l’ha vist ni li interessa i va destacar la bona actitud de l’argentí. “Si voleu muntar polèmica és el vostre problema, jo no hi entro.”

Pel que fa al suposat declivi de Messi, que aquesta temporada només ha marcat des del punt de penal, va comentar que “encara té molta qualitat” i es tracta d’“un jugador important en el nostre joc ofensiu”. “Sé que ha marcat de penal, estem habituats que marqui diferències i encara és un jugador molt decisiu”, va insistir.

“Leo és un gran jugador i el posem al camp on podem fer mal al contrari. Per a nosaltres és important, especialment en atac. Ha jugat en diverses posicions i sempre crea problemes al contrari”, va aclarir. Va assegurar que el veu anímicament “bé i fort” i que està “sempre gaudint d’aquest esport”.

Quant a la trajectòria del Barça va admetre que equips com el blaugrana han d’estar “sempre a dalt” perquè quan no és així sorgeixen crítiques. “Les assumeixo. No s’ha d’estar obsessionat amb aquest tema, perquè la temporada és molt llarga i cal treballar partit a partit. Estem en un club on passen moltes coses i la nostra feina és estar preparats per a tot”, va insistir.

tracking