SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Vecvagars i N'Guessan són baixa per visitar el Palma

La cancel·lació del vol obliga el Força Lleida a viatjar avui a la matinada

Gustavo Aranzana completarà la convocatòria amb un del planter.

Gustavo Aranzana completarà la convocatòria amb un del planter.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els problemes de lesions no abandonen l’ICG Força Lleida, que demà a la pista del Palma no podrà comptar ni amb Kaspars Vecvagars ni amb Lucas N’Guessan. L’escorta letó té una microruptura fibril·lar al soli de la cama esquerra que ja li va impedir jugar contra el Granada, i el pivot holandès, que es va lesionar davant dels andalusos, podria estar diverses setmanes apartat de les pistes si es confirma que té una petita lesió òssia al genoll esquerre. Per a súmmum de mals, Michael Buchanan no va poder entrenar-se ahir per un procés gripal, si bé s’espera que avui pugui viatjar amb l’expedició.

Lesions al marge, el Força Lleida també viurà una odissea de viatge, ja que tenia previst sortir de Lleida a les 4.45 d’aquesta matinada passada cap a l’aeroport del Prat, després que dimecres Vueling li cancel·lés el vol de les 5 de la tarda, que és el que havia contractat el club. A més, l’equip no podrà entrenar-se al pavelló de Palma perquè està ocupat i ho haurà de fer en un espai que li ha cedit l’hotel on s’allotja, i tot plegat per jugar a les 16.30 de diumenge, trenta-sis hores després d’iniciar el viatge.

Quant al partit, al qual el Força Lleida arriba amb la tranquil·litat d’haver estrenat el caseller de victòries, Gustavo Aranzana reconeixia ahir en roda de premsa que “es nota que l’equip està més content, amb més seguretat”, malgrat que va lamentar els problemes de lesions que han condicionat la setmana.

“Tots aquests inconvenients et retarden la posada al punt de l’equip. Si no tenim Lucas i Kaspars haurem de buscar altres coses. L’altre dia [contra el Granada] ens va sortir bé, espero que diumenge també tinguem solucions per contrarestar les baixes”, va assenyalar el tècnic val·lisoletà, que ha convocat el del planter Xavi Mata per completar la plantilla de deu jugadors.

A banda de l’horari, diferent de l’habitual, l’ICG Lleida s’enfrontarà a un Palma que, a diferència d’ell, sí que comptarà amb el suport del públic. “És una Lliga atípica, perquè els escenaris de cada lloc són diferents. En un hi ha públic, a l’altre no; en uns com que el toc de queda és més llarg juguem a la tarda, en altres ho hem de fer al matí. Ja anem jugant a totes hores, potser algun dia hem de jugar a les 5 del matí i amb casc de miner”, va afirmar amb ironia. “És el que hi ha i hem d’estar preparats, per això és fonamental tenir aquesta solidesa i maduresa mental d’adaptar-se al que vingui, perquè cada jornada serà diferent”, va postil·lar Aranzana.

La cavalcada obliga a avançar el Lleida-Alacant ? El Força Lleida negocia amb la directiva del Lucemtum Alacant la possibilitat d’avançar el partit que aquests dos equips disputaran en la segona jornada de la segona volta al Barris Nord, concretament el dia 3 de gener, ja que el pavelló lleidatà estarà aquell dia afectat per l’especial cavalcada de Reis que la Paeria té previst portar a terme aquest any per evitar les aglomeracions als carrers (vegeu més informació a la pàgina 36).

tracking