BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes es queda sense gasolina

Les absències el tornen a condicionar i cau davant el Tarragona || No va poder comptar amb un últim tir per vèncer

El tècnic Xavier Mendiburu va haver de tornar a vestir-se de curt per tenir més rotació.POL PUERTAS

Quarta derrota seguida d’un Pardinyes que ahir va tornar a patir a causa de les baixes i va caure davant el Tarragona (64-65) en un final d’infart. Les absències de Miller, als Estats Units amb coronavirus, i dels lesionats Rubín de Celis i Rogers, van pesar massa per a un equip que hauria pogut tenir un últim tir per guanyar. Però la pissarra no va funcionar i els visitants van recuperar la pilota a l’últim segon per guanyar el segon duel de la temporada. El partit va tenir un primer acte gens atractiu, amb molts nervis i escàs encert, que va deixar un 8-12 en el marcador. Va ser al segon quart quan la pilota va començar a trobar el cèrcol i els lleidatans a lluitar davant d’un Tarragona defensiu i físic. A mesura que s’atansava el descans, el conjunt de Gerard Encuentra anava trobant-se més còmode i va passar a dominar (25-21). Tanmateix, el rival, dirigit per Berni Álvarez, va tornar a posar-se al duel i es va arribar al descans amb un ajustat 29-30 en el lluminós. La igualtat va seguir sent la tònica al tercer acte, amb el Pardinyes sense poder enlairar-se en el marcador fins als minuts finals, quan va aconseguir una màxima renda d’11 punts (52-41). Els visitants van poder rebaixar-la fins als 8 punts abans d’entrar en un últim quart en el qual els lleidatans van anar a menys. Els tarragonins van anar guanyant terreny i van empatar a falta de quatre minuts (56-56). El Pardinyes va mantenir la calma i va entrar a l’últim minut al davant (62-60). Zanca va firmar la remuntada visitant i amb el 64-65 els lleidatans van tenir una última possessió. Però la pilota de fons no va arribar al seu receptor.