SEGRE

DEPORTES

L'AEM rep avui el Barça B amb la novetat a la llista d'Inés Faddi

L’AEM durant una xarrada a Lezama diumenge passat.

L’AEM durant una xarrada a Lezama diumenge passat.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM rep avui la visita del Barça B (Recasens, 12.00) amb la novetat a la convocatòria de l’equip lleidatà d’Inés Faddi, la jugadora d’origen marroquí nascuda a Saragossa que acaba de debutar amb la selecció del Marroc sub-20. Serà l’única variació a la llista de jugadores que es van desplaçar la passada jornada fins a Lezama per enfrontar-se a l’Athletic B.

Roger Lamesa, tècnic aemista, només té una baixa que és la de la lateral lleidatana Ainhoa López, que continua amb molèsties físiques.

El partit enfronta dos rivals que es troben amb els mateixos punts a la classificació, quatre, encara que l’AEM ha disputat només dos partits, un menys que les blaugranes, ja que es va ajornar el seu partit amb el Saragossa al registrar-se positius per Covid a l’equip aragonès.

S’ha de recordar que en aquest Grup Nord B s’ha ajornat l’Espanyol B-Alabès, degut també a positius, en aquest cas al club barceloní.

Fins al moment, l’AEM ha aconseguit una victòria i un empat, per la qual cosa continua imbatut. Va golejar a la primera jornada el Collerenc per 1-4 en un gran partit de les de Roger Lamesa. I la passada jornada, la tercera, va empatar a Lezama amb l’Athletic B gràcies a un gol de la capitana i eterna golejadora Pixu.

tracking