SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Regina Flix, amb lesió al genoll, baixa al Vila-sana

No jugarà dissabte, pendent de proves

Regina Flix, ahir al seu domicili de Vila-sana, amb la cama esquerra immobilitzada.

Regina Flix, ahir al seu domicili de Vila-sana, amb la cama esquerra immobilitzada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Regina Flix serà baixa al partit que el Vila-sana jugarà aquest dissabte vinent al seu pavelló amb el Vila-sana (18.30). La jugadora es va fer una luxació al genoll esquerre durant el partit del cap de setmana passat a la pista del Voltregà i, després de ser traslladada en ambulància a un hospital de Vic des de Sant Hipòlit de Voltregà, escenari del duel, li van col·locar la ròtula a lloc i va poder tornar amb la resta de l’equip, pendent de més proves, que es farà dijous.

“Va ser un xoc que tampoc va ser gaire fort, de fet, al vídeo la jugada no es veu clara, però de seguida vaig notar que m’havia fet mal”, explicava ahir Regina.

“Em van posar el genoll a lloc i em van enguixar i ara m’han de fer més proves. És segur que no podré jugar dissabte i el període de baixa dependrà del que es vegi a les proves de dijous”, afegia.

Després de sis partits jugats, l’equip que entrena Jordi Capdevila ocupa la quarta posició del seu grup, amb 7 punts, després de dos victòries i un empat. L’Igualada és cuer i encara no ha puntuat.

tracking