SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Acaba el termini per pactar abaixar sous

Avui hi ha d'haver acord i Braithwaite, aïllat al seu país

El blaugrana De Jong va criticar el partit amistós d’avui.

El blaugrana De Jong va criticar el partit amistós d’avui.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui acaba el termini perquè la comissió gestora del FC Barcelona i la plantilla arribin a un acord sobre la rebaixa salarial que el club ha plantejat, d’un 30 per cent, amb l’objectiu d’estalviar uns 190 milions d’euros i equilibrar els comptes. Ahir van tornar a reunir-se club i representants dels jugadors, però les posicions estan allunyades.

El club vol arribar a un acord global, mentre que la plantilla opta per acords individuals, tenint en compte les diferències de contractes.

La proposta del club és que els jugadors recuperin els diners en pròxims exercicis o ampliant la durada del contracte, com ha fet, entre d’altres, Piqué. Però Messi, que acaba contracte el 30 de juny del 2021 i és la fitxa més alta, amb 70 milions bruts, no pot acollir-se a pagaments diferits.

Si no hi ha acord, el club pot executar unilateralment la rebaixa, però s’exposa a demandes i, com adverteixen els advocats, que jugadors puguin rescindir els seus contractes a l’haver-se modificat aquests.

D’altra banda, el blaugrana Braithwaite està aïllat a Dinamarca, amb altres jugadors de la selecció, a l’haver-se detectat un positiu.

De Jong veu “innecessari” l’amistós d’avui amb Espanya

El jugador del FC Barcelona i de la selecció dels Països Baixos Frenkie de Jong va criticar ahir l’amistós que la seua selecció juga avui amb Espanya a Amsterdam (20.45). “Els amistosos amb la selecció no eren necessaris. No calia jugar aquest amistós [amb Espanya]. No són partits que ens donin punts o alguna cosa per a una classificació”, va explicar. “Tothom sap que el calendari sempre està ocupat, però aquest any està una mica més carregat encara”, va afegir.

tracking