El Lleida Llista, líder en solitari de l'OK Lliga després de guanyar a Reus (3-5)

El Lleida Llista s’ha convertit aquesta nit en el nou líder de l’OK Lliga d’hochey sobre patins després de guanyar en el duel d’invictes i en la seua pista el Reus per 3-5. Els d’Albert Folguera han protagonitzat un gran partit en el qual sempre han portat la iniciativa al marcador. El duel ha començat amb un matiner gol d’Oriol Vives que posava en avantatge al Llista. Però sense temps per celebrar-ho, el Reus ha reaccionat immediatament i ha aconseguit l’empat. En l’equador del primer temps de nou Vives ha aconseguit el segon gol. I quan només quedaven dos minuts per al descans, els locals han aconseguit empatar. La segona part ha començat de nou amb avantatge per als llistats, aquesta vegada gràcies a un gol de Joan Cañellas, que posava el 2-3 en el lluminós. El Reus ha empatat poc després de penal i el pal i les parades de Martí Serra han evitat que pogués posar-se per davant.. Però en la recta final del partit Oriol Vives ha culminat la seua gran nit amb dos gols més, el primer de penal i el segon de falta directa que han donat la victòria al Llista, que d’aquesta manera és el nou líder, amb 19 punts, un més que el totpoderós Barça.