SEGRE

MOTOCICLISME GP

Marc Márquez confirma que no competirà fins al 2021

“Hem decidit que la millor opció és tornar l'any que ve”, va anunciar

Marc Márquez, després de la primera operació a l’intentar competir.

Marc Márquez, després de la primera operació a l’intentar competir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez (Repsol Honda) va anunciar ahir que no tornarà a competir fins al 2021, cosa que veu com “la millor opció” després d’“avaluar com està el braç amb els doctors”, per la qual cosa no participarà en els dos últims grans premis que tancaran el Mundial de MotoGP. “Aquesta temporada no tornaré a competir. Després d’avaluar com està el braç amb els metges i l’equip, hem decidit que la millor opció és tornar l’any vinent. Ara toca seguir amb el procés de recuperació. Gràcies pels missatges de suport. Amb moltes ganes de tornar el 2021”, va escriure el de Cervera a les xarxes socials. D’aquesta forma es confirma que el guanyador de sis dels set últims mundials de MotoGP tancarà en blanc la temporada, ja que es va trencar un braç a la primera carrera, al GP d’Espanya. Després de perdre’s les següents 11 curses després de Jerez, Márquez ha decidit renunciar a les últimes, que es disputaran aquests dos diumenges vinents a Xest i Portimao, i centrar-se en la recuperació. Els primers entrenaments oficials seran del 14 al 16 de febrer a Sepang.

Marc va tenir una caiguda el 19 de juliol, durant la primera carrera del Mundial, mentre protagonitzava una gran remuntada que el va portar al tercer lloc. Quan intentava situar-se segon va caure i es va fracturar l’húmer dret. Després de ser operat, va tornar a Jerez al cap de quatre dies però, després de participar en els entrenaments, va optar per no córrer a causa de l’insuportable dolor al braç. Tot es va complicar amb una segona operació, després de la qual ja va dir que no es fixava terminis per a la recuperació.

Andrea Dovizioso va anunciar ahir que no té previst córrer el pròxim Mundial tot i rebre ofertes

D’altra banda, Andrea Dovizioso té previst no córrer la temporada que ve al Mundial malgrat rebre “diverses ofertes” i tornarà quan trobi un projecte conforme amb la seua “ambició i passió”, va assenyalar.

tracking