SEGRE

EL DETALL

Roger Lamesa: “Jugant així perdrem pocs punts a casa”

Roger Lamesa.

Pixu intenta controlar una pilota davant d’una rival.

Pixu intenta controlar una pilota davant d’una rival.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Jugant com hem jugat avui perdrem molt pocs punts a casa. Ja no parlo de perdre partits. Perdrem molt pocs punts.” Aquesta era la valoració de l’entrenador de l’AEM, Roger Lamesa, després del partit, del qual va afirmar anar-se’n l’equip “content” pel matx dut a terme, però “frustrat alhora” per no haver rematat la feina amb tres punts.

“L’equip avui ha tornat a mostrar les senyes d’identitat que té. Som un equip que competeix molt bé i, a més, és un grup que davant de les adversitats s’encoratja, i avui ho ha demostrat des del primer minut. Hem arribat amb molta facilitat a la línia de tres quarts, que és una cosa que en altres partits ens ha costat molt més”, assegurava el tècnic lleidatà.

“Som un equip que competeix molt bé i, a més, és un grup que s’encoratja davant de les adversitats”

A més va deixar clar que el Saragossa “és un equip amb un pressupost altíssim, un ex-Primera” i que tot això “és un gran indicador dels passos que estem fent com a equip i com a club”. D’altra banda, va explicar que la càrrega de partits “està passant factura a l’equip”.

“Avui de les dos jugadores que escalfaven en el segon temps, fins i tot Lore, arrossegava molèsties, però la competició és la que és i hem d’estar preparades perquè probablement la situació amb el coronavirus ens tornarà a portar aquest escenari”, va assegurar Lamesa.

D’altra banda, l’entrenador aemista va finalitzar deixant clar que l’equip afronta “amb moltes ganes” el pròxim partit, aquest diumenge al camp de l’Osasuna. Una altra ocasió per a les lleidatanes de demostrar tot el seu potencial davant d’un altre molt bon rival.

Per tercer partit seguit, l’AEM va tornar a quedar-se amb la sensació de no haver pogut rematar la feina i de merèixer més premi. Ahir, no obstant, va ser amb tota seguretat l’ocasió en què amb més mereixement les blaves s’havien d’emportar els tres punts. Entre altres coses, perquè si tots els partits anteriors havien deixat bon compte de la solidesa i de les virtuts de l’equip, ahir va ser el dia en què va mostrar la seua millor versió. Va dominar el joc al llarg i ample del Recasens sota una densa boira, però no va poder evitar que el Saragossa, amb una urpada afortunada, impedís que el gol d’Inés valgués els primers tres punts a casa aquesta temporada.

L’AEM arribava al matx amb la infermeria col·lapsada. Ni Miró, ni Barbi, ni Celia no hi eren. De fet, només hi havia dos futbolistes de camp a la banqueta sense molèsties, Aran i Jani, i aquesta última va protagonitzar l’única substitució que va fer Roger Lamesa. Per aquesta raó, en una setmana de tres encontres, el desplegament físic de jugadores que fins al moment no havien tingut ocasió de tenir minuts va ser ahir clau. L’exemple paradigmàtic és el de Paula Barreira, que arribava al duel havent jugat únicament 27 minuts entre els tres anteriors, i que ahir va jugar els 90 i deixant mostres del nivell a què ja va acostumar la temporada passada. De fet, va ser en una pilota seua penjada a l’àrea que Inés va poder rematar a gol. Un d’especial per a la jugadora, precisament saragossana, i que en el primer temps va patir un fort xoc amb Leitner. La jugadora visitant ja no va poder seguir, va ser substituïda en el minut 5 i va haver de ser traslladada en ambulància a un centre hospitalari.

El gol de la centrecampista aemista va ser, per desgràcia, l’única rúbrica que van aconseguir les lleidatanes als molts mèrits que van fer durant el partit. Pocs minuts abans, la nord-americana Lana Spitler havia avançat el Saragossa en una jugada aïllada que pràcticament va suposar la seua única arribada en tot el segon temps als dominis d’una Laura Martí molt segura.

L’AEM no va deixar d’intentar-ho fins al final, com sempre. Li va faltar una mica de concreció en els metres finals. I no va vèncer, però de nou va convèncer. Va convèncer, sobretot, que hi ha victòries que van més enllà dels noranta minuts. I en aquesta temporada encara queden molts punts en joc. Les de Roger Lamesa han aconseguit en quatre partits que han disputat una victòria, dos empats i una derrota.

Pixu intenta controlar una pilota davant d’una rival.

Pixu intenta controlar una pilota davant d’una rival.AMADO FORROLLA

Pixu intenta controlar una pilota davant d’una rival.

Pixu intenta controlar una pilota davant d’una rival.AMADO FORROLLA

tracking