SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La negociació del Barça amb els futbolistes acaba sense entesa, tot i que hi haurà nova reunió el dia 23

La negociació del Barça amb els futbolistes acaba sense entesa, tot i que hi haurà nova reunió el dia 23 || La junta gestora decideix avui la data de les eleccions

Els jugadors de la primera plantilla es van entrenar ahir amb el filial.

Els jugadors de la primera plantilla es van entrenar ahir amb el filial.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reunió que van mantenir ahir la gestora del FC Barcelona i els futbolistes del primer equip i filial va acabar sense un acord per a l’adequació salarial transitòria, encara que amb la porta oberta a assolir un entesa abans del dilluns 23, data prevista per a un nou encontre entre les dos parts. Davant la reducció d’ingressos a causa de la pandèmia, que pot arribar a uns 300 milions d’euros, el Barça va plantejar una reducció del 30% de les fitxes, que s’abonaria de forma diferida durant les pròximes temporades. Seran els jugadors els que analitzaran ara la proposta del club, tenint en compte cada cas i sense descartar un acord abans que el FC Barcelona tingui nou president. Tanmateix, si no hi hagués entesa, el club podria decidir de forma unilateral.

Els qui van definir fa tres setmanes la seua situació amb renovacions i salaris adequats al context actual van ser Ter Stegen, Piqué, De Jong i Lenglet. La resta de jugadors segueix a l’espera i podrien sumar-s’hi altres com Griezmann, que va mostrar la predisposició a una negociació. Tanmateix, les converses es van aturar de forma individual mentre estigués oberta la taula de negociació. Una vegada tancada, poden assolir-se nous acords per variar les condicions salarials i ampliacions de contracte. La junta gestora del club es reuneix avui amb aquest tema i la data de les eleccions a la presidència dins de l’ordre del dia. En aquest sentit, la data que s’estudia ara mateix com la més probable és el 17 de gener i podria anunciar-se avui mateix de forma oficial. Aquell dia es juga la final de la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita. L’altra alternativa que s’estudia és el cap de setmana següent, el 23 de gener.

tracking