SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El base nord-americà Kenny Hatch, nou fitxatge del Pardinyes

Conveni entre club i l'Associació Down Lleida

El Barris Nord va acollir la firma del conveni amb Down Lleida.

El Barris Nord va acollir la firma del conveni amb Down Lleida.CBP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes ha reforçat el seu lloc de base amb la incorporació del nord-americà Kenny Hatch, de 26 anys i 1,83 metres d’alçada, després d’un inici de Lliga amb problemes de lesions. La baixa de llarga durada de Rubín de Celis, la lesió d’Òrrit i l’absència de Miller per motius personals van fer que el club estigués pendent del mercat a la recerca d’una oportunitat, ja que fins i tot els tècnics Xavi Mendiburu i Pau López han hagutad’ajudar l’equip amb minuts en la pista. Amb l’arribada de Hatch, el tècnic Gerard Encuentra s’assegura una rotació exterior més i no haver de patir en cas d’un altre contratemps en forma de lesió. A més, el nord-americà té experiència al bàsquet estatal, de forma que la seua adaptació serà molt ràpida, i més tenint en compte que fa uns dies que s’entrena.

El base va nàixer a San Francisco i es va formar a les universitats de Kansas, Cañada College i Texas A&M, abans d’incorporar-se el 2017 al Gijón de Lliga EBA. En el club asturià va estar dos temporades i mitja, amb 15,3 punts i 4,1 assistències per partit, i el gener d’aquest any va fitxar per l’Olimpia Lumezzane de la Sèrie C italiana, una competició que ha estat suspesa pel coronavirus.

El base californià va jugar dos temporades i mitja a la Lliga EBA i ara es trobava a Itàlia

D’altra banda, el CB Pardinyes va firmar ahir un conveni de col·laboració amb l’Associació Down Lleida, gràcies al qual els membres podran incorporar-se als equips de la base i col·laborar en l’organització dels partits de LEB Plata una vegada es permeti l’assistència de públic.

A la firma del conveni, que va tenir lloc al Barris Nord, van assistir Pere Roqué, president del CB Pardinyes; Antonio Ramírez, vicepresident de Down Lleida; i els jugadors Ester Nadal i Oriol Besora.

tracking