SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida Esportiu fitxa un jugador sense parlar amb el seu club

El Banyoles assegura que Sanku té contracte i espera una compensació

Sanku Jabbie quan jugava al Palamós.

Sanku Jabbie quan jugava al Palamós.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que ha arribat a un acord amb el davanter Sanku Jabbie per incorporar-lo una vegada finalitzada la seua vinculació amb el CE Banyoles, equip de la Tercera divisió. El davanter centre s’ha compromès amb equip blau per als quatre propers anys, és a dir, fins al 30 de juny del 2024.

Tanmateix, el president del Banyoles, Pau Teixidor, va assegurar en declaracions a aquest diari que “el jugador té tres anys de contracte amb nosaltres i així consta a la Federació Catalana. Esperem que el Lleida es posi en contacte amb nosaltres. Anem últims i puc entendre que se’n vagi el nostre davanter centre, però a canvi d’una compensació. Com fitxarem nosaltres si no? I si ho fem causarem un altre dany col·lateral a un tercer club quan el que ho ha iniciat tot ha estat el Lleida”. Teixidor va dir que “esperarem esdeveniments” i no va descartar emprendre mesures legals contra el club lleidatà.

Sanku Jabbie Bagaba (2-6-1995) va arribar aquesta mateixa temporada al conjunt del Pla de l’Estany, en la seua primera experiència a Tercera, després de marcar molts gols en categories menors. Sobretot al curs 2018-19, que va tancar amb 35 gols a Segona catalana amb el Guíxols. La temporada passada, va jugar primer al Palamós (anotant 3 gols a Primera Catalana) i després al Guíxols (va marcar sis gols en cinc partits).

El davanter destaca per la seua corpulència física gràcies al seu 1,94 m d’alçada, que el converteixen en una referència per a l’equip en la sortida llarga de pilota. El director d’operacions del Lleida Esportiu, Gerard Escoda, que va fer el seguiment al jugador, va assegurar que “aquesta incorporació és una aposta de present i de futur. El Lleida li permetrà fer un salt endavant en la seua carrera”.

Continuen les renovacions de carnets fins al dia 27

La campanya d’abonats del Lleida Esportiu segueix endavant fins al dia 27 de novembre per a les renovacions amb un 10% per als abonats que ja ho eren la temporada passada. Quant als preus, només es mantenen igual els VIP (375 €) i les Llotges (295), mentre que la Tribuna passa de 225 a 200, la Lateral de 160 a 140 i els Gols de 105 a 90. Els que no siguin abonats podran adquirir carnets a partir del dilluns 30 i sense rebaixa, al preu de l’any passat i el procediment, que no serà presencial, serà explicat pel club ben aviat.

tracking