SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

La Paeria canviarà la gespa del Pardinyes amb un rènting

Estudia posar il·luminació led i pavimentar el perímetre del camp de F-7

Directius del Pardinyes amb els regidors Postius i González ahir a les instal·lacions del club.

Directius del Pardinyes amb els regidors Postius i González ahir a les instal·lacions del club.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria està decidida a canviar la gespa artificial del camp del CF Pardinyes, que té una antiguitat de 14 anys i segons el club és la causant de diverses lesions greus que han patit sobretot les seues jugadores, i ho farà finançant l’obra a través del sistema de rènting, com es fa amb els automòbils. D’aquesta forma, pagarà unes quotes mensuals a l’empresa proveïdora de la gespa artificial i s’hi inclourà el manteniment. El canvi de gespa tindria lloc el 2021.

Val a recordar que el club, per iniciativa de pares i mares, estava recollint firmes amb l’objectiu d’arribar a mil i així pressionar la Paeria.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme Toni Postius i el regidor d’esports Sergio González van visitar ahir les instal·lacions del CF Pardinyes i van prometre també estudiar emprendre diverses millores que els van proposar els directius del club amb el seu president Carlos García Bigatà al capdavant.

Entre aquestes millores figura la il·luminació, actualment molt deficient i que seria substituïda per tecnologia led. Així mateix, s’implantaria un sistema antirobatori, com el que es va posar al camp de la UE Balàfia, a fi d’acabar amb els furts continuats, sobretot de cable, que han patit les entitats de futbol base de la ciutat.

Una altra de les millores reivindicades pel Pardinyes que Postius i González van prometre emprendre quan sigui possible és la pavimentació del perímetre del camp de futbol 7, que actualment és de terra. Aquesta seria la primera de les millores que afrontaria el consistori en aquesta instal·lació esportiva.

El president del Pardinyes, Carlos García, va dir estar “esperançat que per fi es puguin emprendre totes aquestes millores que són necessàries per al nostre club. Hem vist un compromís per part de la Paeria”.

tracking