SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Raffington, opció del Força Lleida per al joc interior

Per la baixa de N'Guessan i la presumible marxa de Hester, que ha tornat al seu país

Antonio Hester ha tornat al seu país per problemes personals i es desconeix si tornarà.

Antonio Hester ha tornat al seu país per problemes personals i es desconeix si tornarà.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana tindrà dos baixes segures per afrontar el partit d’aquest diumenge davant del Reial Múrcia al Barris Nord (12.00). A l’absència ja coneguda de Lucas N’Guessan, que estarà unes sis setmanes fora de les pistes per una fractura al genoll esquerre, s’hi ha unit ara la d’Antonio Hester, que dimarts passat va tornar als Estats Units per motius personals. Des del club es desconeix a dia d’avui si el pivot nord-americà, que està a punt de ser pare, tornarà a Lleida en un termini curt de temps, de manera que des de fa dies se sondeja el mercat a la recerca d’un reforç per al joc interior.

Entre les opcions que estudia la direcció esportiva del Força Lleida hi ha la de Justin Raffington, de 29 anys i 2,06 metres, que fins a aquesta setmana tenia un contracte temporal amb el Corunya, que milita al grup A de la LEB Or. El pivot alemany, que en els dos encontres que ha jugat amb els gallecs ha firmat 6,5 punts i 7,5 rebots de mitjana (en el seu últim partit va assolir dobles figures), compleix les qualitats que busca Aranzana, però el principal escull és que Raffington no està interessat a firmar un altre contracte temporal, que és el que li ofereix de moment el Força Lleida, que en funció del seu rendiment podria plantejar-se la possibilitat de quedar-se el jugador fins a final de temporada.

Però no tot són males notícies per al tècnic val·lisoletà, que davant del quadre murcià, un dels debutants aquest any a la categoria, podrà recuperar Kaspars Vecvagars. L’escorta letó, que s’ha perdut els dos últims partits davant de Granada i Palma per una microruptura fibril·lar al soli de la cama esquerra, ja s’entrena amb normalitat amb l’equip i tret de contratemps d’última hora podrà jugar el matx, que s’ha programat de nou per diumenge a les 12.30 per les restriccions anti-Covid.

tracking