SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Arxivada la querella de Mediapro contra Rosell per espionatge

Roures diu que la denúncia “pot reobrir-se”

Messi i la resta de la selecció celebra el primer gol.

Messi i la resta de la selecció celebra el primer gol.EFE / JUAN IGNACIO RONCORONI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Provincial de Barcelona ha arxivat la querella presentada per Mediapro contra l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell per presumpte espionatge empresarial a l’entendre que les proves obtingudes no tenen “prou fonament” per provar la comissió del delicte. Mediapro va denunciar Rosell el 2016 per uns fets produïts entre 2009 i 2011, a l’haver tingut accés aquest al correu electrònic de Jaume Roures, president de l’esmentat grup de comunicació. La denúncia s’ampliava a l’expresponsable del departament informàtic de Mediapro, Robert Cama; al llavors director general de seccions del FC Barcelona, Joan Carles Raventós, al FC Barcelona i a les empreses Bonus Sport Marketing, de la qual era propietari Rosell, i Socktel Servicios Informáticos.

Roures va assenyalar que les proves aportades per Mediapro demostraven com Cama va estar accedint de forma deliberada i sistemàtica als correus electrònics que rebia i enviava, i en remetia la pràctica totalitat a Rosell i Raventós, que va treballar amb ell abans d’entrar al club. Ara, l’Audiència ha decidit arxivar la denúncia contra Rosell i també contra el FC Barcelona, ja que considera que el material probatori és “feble” i no té “aptitud per generar certesa en el judici oral” perquè no està provat que ni Rosell ni el Barça instiguessin l’esmentat espionatge ni n’obtinguessin cap benefici.

Mediapro va denunciar Rosell i el Barça per uns presumptes accessos al mail de l’empresari

Per la seua part, Roures va manifestar ahir que “si en algun moment apareixen nous indicis” la denúncia “podria reobrir-se”. “La mateixa Audiència reconeix que els empleats de Sandro Rosell i del FC Barcelona van aconseguir centenars o milers dels meus emails personals i de treball”, va afegir l’empresari.

Messi, molest amb l’arbitratge durant el partit d’Argentina “Ja ens vas cagar dos vegades. Dos vegades ens vas cagar”, va dir Leo Messi a l’àrbitre brasiler Raphael Claus durant el partit d’Argentina contra Paraguai (1-1), classificatori per al Mundial. El col·legiat va anul·lar un gol al blaugrana per una falta que es va produir 30 segons abans i que va ser revisada pel VAR. D’altra banda, Ansu Fati ja és a casa per continuar amb la recuperació de la ruptura de menisc de la qual va ser operat dilluns. Els serveis mèdics de la Clínica Quirón van donar ahir l’alta al jugador i, després de cinc dies ingressat, va poder desplaçar-se al seu domicili. Per la seua part, Grizmann i Lenglet esperen un test PCR pel positiu de Ben Yedder.

tracking