SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Un inici tan difícil fora de casa ha de motivar-nos”

Molo lamenta que l'equip encara no hagi pogut debutar al Camp d'Esports

Molo, ahir durant la seua compareixença davant dels mitjans.

Molo, ahir durant la seua compareixença davant dels mitjans.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, va admetre ahir, en la compareixença setmanal davant dels mitjans, que és un hàndicap afrontar una primera volta amb més partits fora que a casa, on a més encara no han pogut debutar a causa de l’ajornament la passada jornada del partit davant del Llagostera pels positius per Covid en el conjunt gironí. “Diumenge davant de l’Espanyol B serà el tercer partit fora i és un repte que ha de motivar-nos i convertir-lo en una cosa positiva. No és normal que en la cinquena jornada encara no hàgim jugat al Camp d’Esports, però la part positiva és que sent un inici tan difícil, si aconseguim un resultat positiu davant de l’Espanyol B, tindrem molts motius per il·lusionar-nos”, va assenyalar en una àmplia resposta el tècnic d’Almeria.

Sobre l’Espanyol B, que té la plantilla més jove del subgrup amb una mitjana de 19 anys, va dir que “tot i la seua joventut és un equip madur en el joc i intens en totes les facetes”.

Va presentar dos denúncies ahir a la Catalana perquè diu que el Lleida va fitxar un jugador sense acordar-ho

També se li va preguntar per la nova incorporació, Sanku. Pel que fa a la controvèrsia amb el Banyoles, que nega que hi hagi un acord amb el Lleida, el tècnic blau va dir: “És una pregunta que no és per a mi. És un jugador amb projecció i una aposta de futur. A veure si ens pot ajudar.” En aquest sentit, el Banyoles, que nega haver arribat a un acord amb el Lleida, va presentar ahir dos denúncies contra el club lleidatà davant de la Catalana, una a la comissió d’ètica esportiva i una altra al comitè de competició i disciplina esportiva, segons L’Esportiu.

D’altra banda, el Lleida debutarà a casa dissabte vinent davant del Cornellà (17.00 hores) i recuperarà el del Llagostera el dia 25, dimecres, a les 19.00 hores.

tracking