FUTBOL

El Lleida derrota l’Espanyol B (1-3)

Segona victòria de l’equip de Molo en tres partits, que li permet situar-se a la zona alta de la classificació

El Lleida derrota l'Espanyol B (1-3)

El Lleida derrota l'Espanyol B (1-3)CARLES MIRANDA

El Lleida ha aconseguit una gran victòria en el camp de l’Espanyol B (1-3), la segona consecutiva de la temporada en els tres partits que ha disputat, tots ells fora de casa, amb el que suma 6 punts i se situa a la zona alta de la classificació.

El partit ha començat molt bé per als lleidatans, que s’han avançat en el minut 6 amb un gol de Fall (0-1). La millor ocasió de l’equip blanc-i-blau l’ha neutralitzat Pau Torres amb una gran parada en el minut 25. Amb 0-1 s’ha arribat al descans.

La segona part també ha començat bé per al Lleida. Cano, a passi d’Abel Molinero, ha marcat el 0-2 en el minut 56. L’Espanyol B ha reaccionat amb el gol de Becerra en el minut 63 (1-2), però la resposta lleidatana ha estat ràpida. L’àrbitre ha assenyalat un penal sobre Abel Molinero, que el mateix jugador ha transformat en l’1-3 (67), resultat ja definitiu.

El Lleida debutarà en el Camp d’Esports dissabte vinent, dia 21, rebent el Cornellà (17.00).