El Vila-sana reacciona

Les del Pla d'Urgell superen l'Igualada amb autoritat || Deixen enrere una ratxa de dos derrotes i se situen a dos punts del tall per a la següent fase

Maria Porta controla una bola davant d’una jugadora de l’Igualada.

Maria Porta controla una bola davant d’una jugadora de l’Igualada.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va superar ahir de forma convincent l’Igualada (6-1) per tallar una ratxa de dos derrotes consecutives davant de Sant Cugat i Voltregà. Les de Jordi Capdevila es mantenen d’aquesta forma a dos punts de la quarta plaça del Bigues i Riells, que ahir va golejar l’Areces i que té dos punts més i un partit menys jugat. Aquesta posició és l’objectiu mínim de les del Pla d’Urgell, ja que és l’última que els donaria accés a la següent fase.

En el matx d’ahir les lleidatanes van fer un pas endavant i van dominar de principi a fi davant del penúltim classificat, que compta a les seues files amb les exjugadores del Vila-sana Laia Cid i Mar Franci.

Les de Jordi Capdevila es van avançar ja en el minut 4 per mitjà de Joana Comas. Tanmateix, només un minut després, l’Igualada responia empatant amb Carla Claramunt, de penal.

Tot i així, la reacció visitant només va ser un miratge i l’Esneca Vila-sana de seguida va recuperar la iniciativa, tant al marcador com en el joc. D’aquesta forma, abans del descans ja havien pràcticament sentenciat el xoc gràcies a uns altres dos gols, aquests obra de Vinyet Flix i Jimena Ortiz.

Després del descans, el Vila-sana va continuar monopolitzant el joc i va ampliar l’avantatge encara més amb gols de Maria Porta, Teresa Payà i Victòria Porta, que va tancar la golejada amb un espectacular gol des de mitja pista.