SEGRE

DEPORTES

Folguera: “Ens han donat una lliçó que hem d'aprendre”

Folguera va veure precipitat l'equip

Albert Folguera, donant instruccions en un temps mort.

Albert Folguera, donant instruccions en un temps mort.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Folguera no estava ahir gens satisfet de com va jugar el seu equip i ja havia advertit de la perillositat de l’Igualada malgrat la condició de cuer. “Sabíem de la dificultat del partit i que la situació de l’Igualada era del tot irreal, n’era plenament conscient, d’això. Ells han fet un partit com si els hi anés la vida, ho han demostrat i ho sabíem, i nosaltres no ho hem sabut llegir bé. Ens hem precipitat i el fet que s’avancessin en el marcador encara ens ha provocat més precipitació”, va explicar el tècnic, que no va dubtar a reconèixer que “ens han donat una lliçó de la qual hem d’aprendre perquè vindran molts partits així”.

No obstant, Folguera va destacar la situació que viu l’equip malgrat perdre ahir. “Continuem estant en una situació boníssima que tothom hauria firmat, però evidentment em sap greu la manera en què l’hem perdut”, va assenyalar l’entrenador.

Sobre els àrbitres va comentar que “s’equivoquen per als dos costats. S’equivoquen cap a un equip i després compensen cap a l’altre, però si t’equivoques una vegada, no te n’equivoquis dos”, va apuntar el tècnic, que d’altra banda va voler deixar clar que “no hem perdut pels àrbitres, faltaria més”. “Ens ha faltat serenitat i saber portar el pes del partit”, va concloure.

tracking