SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Ajornat el matx del Força Lleida per la Covid

El Castelló, a qui havia de visitar aquest divendres, està confinat per un positiu al Palma, el rival diumenge || L'equip no tornarà a jugar fins al desembre

L’ala-pivot irlandès ja s’entrenarà avui amb l’equip.

L’ala-pivot irlandès ja s’entrenarà avui amb l’equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit que aquest divendres havia de jugar l’ICG Força Lleida a la pista de la TAU Castelló ha quedat ajornat per la Federació Espanyola de Bàsquet perquè el quadre de la Plana haurà de fer deu dies de confinament preventiu a causa del positiu que s’ha detectat a la plantilla del Palma, rival al qual es va enfrontar diumenge passat i que també es troba en quarantena.

El contagi al quadre balear es va detectar dilluns després de practicar-li a l’afectat, que presentava símptomes relacionats amb el coronavirus, un test d’antígens en què va donar positiu, però no va ser fins ahir que es va conèixer el resultat de la PCR, que va confirmar el contagi, la qual cosa va provocar el confinament del Castelló, al tenir contacte directe amb l’afectat, i l’ajornament del partit contra el Força Lleida.

Dilluns ja s’havia ajornat el duel que els balears havien de jugar divendres a la pista del Peñas Osca. Quant a l’encontre Castelló-Força Lleida, els dos clubs intentaran posar-se d’acord per fixar una data alternativa, que haurà de ser validada després per la Federació Espanyola.

L’equip de Gustavo Aranzana estarà ara vint dies sense competició, ja que la setmana que ve la LEB Or s’atura per la disputa dels duels internacionals classificatoris per a l’Eurobàsquet 2021, que al quadre lleidatà afecta el letó Kaspars Vecvagars, que està inclòs en la preselecció inicial. Els de negre no tornaran a jugar fins al 6 de desembre, ja que el partit previst davant del Canoe al Barris Nord es traslladarà probablement de divendres a diumenge per culpa del toc de queda, que es manté almenys fins a finals d’any.

Aquesta aturada tampoc serà mal rebuda per Aranzana, ja que tindrà més dies de marge perquè el seu últim reforç, Jordan Blount (vegeu el desglossament), pugui assimilar els sistemes i la forma de jugar de l’equip.

De fet, l’ala-pivot irlandès tenia previst arribar a Lleida aquesta matinada passada i avui ja s’entrenarà a la tarda, després de passar al matí la revisió mèdica abans de firmar el contracte i ser presentat demà.

Prado destaca el nivell defensiu i rebotador de Jordan Blount

El Força Lleida va oficialitzar ahir el fitxatge de l’ala-pivot irlandès Jordan Blount, que va avançar ahir SEGRE, un reforç que “ve a sumar en les rotacions del joc interior, on estàvem molt minvats en les últimes setmanes per la lesió de Lucas N’Guessan i la baixa d’Antonio Hester”, va afirmar Joaquín Prado, director esportiu del club, que va destacar el seu nivell defensiu i rebotador. “És un quatre amb molta capacitat per jugar obert i de cara, per córrer el camp, amb molta intensitat, un altíssim nivell d’agressivitat defensiva i bona capacitat per a rebotar. En definitiva, un complement per a aquest moment difícil que estem passant en el joc interior i que ens anirà molt bé fins al Nadal, que és fins quan dura el seu contracte temporal”, va assenyalar. L’ala-pivot de Dublín, de 23 anys i 2,03 metres d’altura, arriba procedent del Navarra, de la LEB Plata, encara que es va formar a la Universitat d’Illinois Chicago de l’NCAA.

tracking