SEGRE

ESNOTICIA

L'esport, satisfet però recorda que és un sector essencial

Un espai de l’Ekke.

Un espai de l’Ekke.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’obertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure amb aforament del 50% la va rebre bé el món de l’esport lleidatà consultat, encara que la veuen insuficient ja que continuen sense entendre les dures retricciones imposades, al considerar-se un sector essencial. També ho continuen veient restrictiu ja que creuen que els gimnasos haurien d’obrir i el president de la UFEC, Gerard Esteva, ho va criticar: “És un absolut desastre, un despropòsit i no dóna resposta a la realitat que viu el món de l’esport a Catalunya.”

“Intentarem fer més coses a l’aire lliure perquè la gent ho necessita i nosaltres necessitem la gent. L’esport és essencial a la vida de qualsevol persona. Que les autoritats no ho vegin així és molt indignant”, explica Maria Campos, del Trèvol.

El Govern de la Generalitat aprova una ajuda de 25 milions per compensar el tancament d’instal·lacions

A partir de dilluns podran tornar als entrenaments equips i esportistes individuals que participen en competicions d’àmbit català i de base “independentment de quan comencin a competir”, deia Sergio González, regidor d’Esports de la Paeria. Aquesta mesura podria permetre que hi hagués públic al Lleida-Llagostera del dia 25.

“És un alleujament immens”, admet Paco Rodríguez, president de la UE Balàfia, que defensa el paper dels clubs. “Mentre s’entrenen, els nens estan controlats perquè als clubs hi ha disciplina i protocols que es compleixen. Al carrer no hi ha res d’això.”

“Fins que no sigui oficial no comunicarem res als nostres socis, però clar que és una satisfacció”, afegeix José Luis Solans, president del Club Tennis Lleida.

El Govern també va anunciar ahir una ajuda de 25 milions pel tancament d’instal·lacions, per a clubs i empreses.

tracking