SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Sedis reprèn avui la Lliga al Palau davant l'Ensino

“Hem de donar més temps a Resimont perquè s'adapti”, assegura Canut

Laure Resimont amb les samarretes del Sedis al Palau d’Esports.

Laure Resimont amb les samarretes del Sedis al Palau d’Esports.SEDIS BÀSQUET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí reprèn avui (20.00) la competició després de l’aturada de seleccions i rep al Palau l’Ensino gallec, un rival directe per a l’accés a la Copa de la Reina, que jugaran els vuit primers al final de la primera volta. Bernat Canut podrà comptar amb la novetat de la belga Laure Resimont, l’última incorporació del conjunt de l’Alt Urgell, encara que el tècnic va advertir que el seu paper en el duel d’avui davant les de Lugo i al de diumenge contra el Gernika serà testimonial. “Hem de donar-li més temps per adaptar-se, ja que amb prou feines s’haurà entrenat una vegada amb nosaltres. Segur que ens ajudarà en aquests partits, que ens serviran per veure-la en la competició”, va assegurar. “És una jugadora amb moltíssim talent, amb molta projecció en l’àmbit europeu, que ens donarà intensitat i ganes. Esperem que s’adapti ràpidament a la nostra manera d’entendre el joc i que pugui sumar des del primer moment”, va afegir Roger Vilaró, ajudant de Canut. La belga, que lluirà el dorsal 0, va superar ahir els tests sanitaris de la FEB i va poder entrenar-se amb les seues companyes al Palau, on avui té previst debutar amb els colors del Sedis.

Pel que fa a la preparació del partit, Canut va manifestar que “les jugadores han anat arribant a poc a poc i el més important és que totes estan bé. Ningú ha patit lesions i totes han donat negatiu en els tests. En aquests moments és un dels aspectes més importants de la competició”. En aquest sentit, un encontre de l’onzena jornada de la Lliga, l’Al-Qázeres-Bembibre, ha hagut de ser ajornat a causa de diversos positius al conjunt extremeny. Respecte al rival de les lleidatanes, l’entrenador va dir que “és un rival directe en aquests moments i serà un partit complicat, com tots els de la Lliga. Veurem com afecta l’aturada els equips”.

L’Ensino, que té el mateix balanç de victòries i derrotes que el Cadí, compta amb Merritt Hempe i Aleksandra Stanacev, dos exjugadores del Sedis que lideren el conjunt gallec quant a valoració.

tracking