SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Lleida nada amb l'elit

Nou nadadors del territori competiran a partir de demà a l'Estatal absolut || Última cita abans de Rotterdam, d'on poden sortir els primers olímpics

La lleidatana Emma Carrasco ha estat concentrada amb el Programa ESP-2024 a Andorra.

La lleidatana Emma Carrasco ha estat concentrada amb el Programa ESP-2024 a Andorra.RFEN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Estatal de piscina curta, que es disputa a partir de demà a Castelló, comptarà amb la participació de nou nadadors lleidatans, en una última cita per a l’elit abans del Meeting de Rotterdam, d’on poden sortir les primeres mínimes per als Jocs Olímpics de Tòquio. La selecció espanyola absoluta, amb la lleidatana Paula Juste (CN Lleida), no faltarà a les instal·lacions esportives Gaetà Huguet, així com l’equip júnior, amb la també lleidatana Emma Carrasco (Inef Lleida).

Les dos nadadores han estat concentrades durant les últimes setmanes amb els estatals a Andorra i Sierra Nevada preparant la temporada d’hivern i a partir de demà competiran amb Catalina Corró, María de Valdés, Marina García, Paula Otero, Jimena Pérez i Alba Vázquez, entre d’altres. Mireia Belmonte no participarà en aquests campionats i se centrarà en el Meeting de Rotterdam. Juste té previst competir en els 200 i 400 lliure, 200 papallona i 100, 200 i 400 estils. Carrasco, de 14 anys, ho farà en els 100 i 200 braça, 100, 200 i 400 estils. A més, el CN Lleida comptarà amb la participació de Bernat i Tomás Lomero, Paula Malagón, Patrick Pelegrina i Pepe Vendrell. El club també participarà en els relleus masculins 4x50 i 4x100 lliure i estils.

Una altra de les cartes de la natació lleidatana serà Ferran Julià (CE Mediterrani), que competirà en els 200, 400 i 1.500 lliure. Al seu torn, parteix amb opcions de medalla la també lleidatana Cristina Garcia (CN Terrassa), que serà en els 200 lliure, 100 i 200 esquena, i 400 estils.

tracking