SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Blount: “M'encantaria continuar fins al final”

L'irlandès assegura que al Força Lleida ha trobat un “ambient genial”

Joaquín Prado i Jordan Blount durant la presentació del jugador irlandès al Barris Nord.

Joaquín Prado i Jordan Blount durant la presentació del jugador irlandès al Barris Nord.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordan Blount, l’últim fitxatge de l’ICG Força Lleida per reforçar el joc interior, va dir ahir a la presentació oficial que li encantaria quedar-se fins a finals de temporada, ja que ha trobat un “ambient genial” a l’equip. “Si fos per mi, ara mateix firmaria per la resta de temporada. En dos dies he notat un ambient genial”, va assegurar l’irlandès, que cobrirà la baixa per lesió de N’Guessan i la marxa d’Hester. Joaquín Prado, director esportiu del club, va assenyalar que l’ala-pivot té contracte fins a finals de temporada, però amb la clàusula de rescissió abans del 23 de desembre si així ho acorden les dos parts. “És un jugador que necessitàvem perquè el forat en aquesta zona de la pista se’ns ha fet molt gran. La veritat és que va ser un acord molt ràpid, ja que tant el club com el jugador vam estar d’acord amb els termes. Si al desembre estem tots contents, continuarà”, va dir Prado, que va definir l’irlandès com un ala-pivot “amb una gran capacitat per jugar de cara, però que també pot postejar. Li agrada córrer la pista i fins i tot pot pujar la pilota. Destaca en el rebot ofensiu i per ser intens i agressiu en defensa”. Blount va dir que arriba al Força Lleida “per ajudar l’equip i guanyar partits. L’entrenador ja m’ha dit el que espera de mi, fins i tot m’ha donat més confiança a l’hora de tirar cistella. Ara tenim dos partits que seran molt importants i crec que comptem amb un equip perfecte per tirar-los endavant”, va afegir el jugador de vint-i-tres anys, natural de Cork i amb experiència a l’NCAA amb la Universitat d’Illinois (UIC).

El seu debut haurà d’esperar, ja que el partit previst per avui a la pista del Castelló va quedar ajornat a l’estar aquest equip en quarantena preventiva de deu dies pel coronavirus.

La Diputació aprova el conveni de 90.000 euros amb el club El ple de la Diputació de Lleida va aprovar ahir el conveni amb el Força Lleida Club Esportiu, pel qual l’entitat percebrà la quantitat de 90.000 euros.

tracking