SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: “Se'ns farà estrany estar sols a l'estadi”

La plantilla dóna negatiu als tests abans de rebre el Cornellà sense públic

La plantilla del Lleida es va exercitar ahir al Camp d’Esports per preparar el partit.

La plantilla del Lleida es va exercitar ahir al Camp d’Esports per preparar el partit.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo, entrenador del Lleida, va celebrar que l’equip torni a “casa nostra”, en el que serà el debut aquesta temporada al Camp d’Esports –demà amb el Cornellà a les 17.00–, encara que va lamentar no poder comptar amb el suport de l’afició, ja que el partit serà a porta tancada. “Sempre és bo tornar a casa nostra”, va assenyalar. “però sense públic ens sentirem molt sols. Al Camp d’Esports hi ha aquest Gol Nord, la gent que ve... es nota molt l’escalf que ens aporten els aficionats”. Plantilla i jugadors van donar negatiu als tests de coronavirus, segons va anunciar el club.

Va agrair la convocatòria llançada des de les xarxes socials. “Agraïts perquè tampoc ha estat fàcil per a ells. L’afició no deixa de sorprendre’m mai”, va afegir el tècnic.

Jugarà demà el primer partit de la temporada al Camp d’Esports després de disputar-ne 3 com a visitant

Molo, que es va negar a comentar si té jugadors lesionats o si n’ha recuperat algun, va incidir en l’especial format de la categoria, que no permet marge d’error. “En un altre any estaríem dient que falten més de trenta jornades, però ja és la sisena, només hem jugat tres partits i hem de fer bé les coses i aconseguir resultats. És un any terrible en el qual impera la immediatesa i que també suposarà un desgast a nivell psicològic”, va afirmar el d’Almeria.

Per això va restar importància al fet de jugar a casa o fora. “Tots els equips tenim certs patrons que es diferencien si jugues a casa o fora, però un tampoc s’ha d’obsessionar. L’exigència de la temporada t’obliga a treure els màxims punts tant a casa com a fora. Esperem donar una bona versió.”

Va recordar que davant hi ha el Cornellà, al qual va mostrar un gran respecte. “És un equip que m’agrada molt. Té molt bons jugadors, ha firmat gent amb experiència i, a més, té la base de la plantilla de la temporada passada, que va jugar el play-off”. En aquest sentit, Molo va afegir que “estan més rodats que nosaltres i no hi ha dubte que haurem de fer un partit excel·lent si volem tirar-lo endavant”.

tracking