SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Amb la lliçó apresa

El Llista visita avui el Taradell, que només ha guanyat un partit, escaldat després de la derrota amb l'Igualada || Albert Folguera assegura que “estem avisats”

Albert Folguera xarra amb els jugadors diumenge passat.

Albert Folguera xarra amb els jugadors diumenge passat.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Llista Albert Folguera va dir ahir que estan “avisats” avui a la pista del Taradell (18.00), que només ha guanyat un partit, després de la desfeta de la jornada passada a casa davant de l’Igualada (1-4), que va fer, a més, que els lleidatans perdessin el liderat. “Hi anem avisats i, encara que no s’han d’establir comparacions perquè l’Igualada sabíem que la seua classificació no era real, serà un partit similar. El Taradell s’hi juga moltíssim i sap que no som el Barça ni el Liceo i que tindrà possibilitats de puntuar. El que hem de fer és sortir a la pista amb la lliçó apresa”, va explicar Folguera.

El Taradell, que és l’equip que ha encaixat més gols (45), compta amb jugadors experimentats que superen la trentena com són Marçal Casadevall (39), Albert Dalmau (39), Daniel Rodríguez (36) i Víctor Crespo (30). Per això Folguera va advertir que “haurem de sortir molt intensos des del principi, sobretot a nivell defensiu. No són un mal equip ni de bon tros. Fan les coses molt bé a pilota parada i porten molts penals a favor, la qual cosa significa que arriben bé a dalt. Gairebé tots els gols que han encaixat han estat en tres encontres puntuals contra equips de dalt, així que no em serveix aquesta estadística”.

“Si es posen al davant ens costarà moltíssim, però si aconseguim avançar-nos nosaltres al marcador ens donarà tranquil·litat”, va concloure el tècnic llistat.

Per la seua part, el Lleida.Net Alpicat té avui una complicada sortida a la pista de l’Alcobendas (20.00 h), que ha guanyat els seus cinc partits i és colíder juntament amb l’Arenys de Munt i l’Alcoi.

El Vila-sana ha de vèncer el Bigues i Riells per optar a la segona fase L’Esneca Vila-sana rep avui el Bigues i Riells (20.00) en partit corresponent a la jornada amb què arranca la segona volta. Les de Jordi Capdevila han de guanyar un rival que es va imposar a les del Pla d’Urgell a la primera volta per 3-1, si volen seguir amb clares opcions d’accedir a la segona fase. Cal tenir en compte que el Bigues i Riells ocupa la quarta plaça i sumen dos punts més que les lleidatanes.

tracking