SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida torna a jugar avui al seu estadi, en el seu quart partit de Lliga i la jornada 6, rebent el Cornellà

El Lleida torna a jugar avui al seu estadi, en el seu quart partit de Lliga i la jornada 6, rebent el Cornellà (17.00) || L'últim encontre a casa el va disputar el 8 de març amb el Vila-real B

Álvaro, durant l’entrenament que va fer ahir l’equip.

Álvaro, durant l’entrenament que va fer ahir l’equip.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida torna avui al Camp d’Esports, on no disputa un partit de Lliga des del 8 de març, quan va derrotar per 3-0 el Vila-real B, victòria que deixava aleshores l’equip a la cinquena posició. Vuit mesos i mig després, 258 dies més tard d’aquella victòria, l’equip de Molo rep aquesta tarda el Cornellà (17.00 hores/Esport3). Torna el futbol però ho fa a porta tancada, per la qual cosa no hi haurà espectadors a les grades.

La causa d’aquesta anòmala circumstància és la mateixa que el mes de març passat va deixar la competició inacabada, el coronavirus. Si allò ja va ser una gran anomalia, no ho és menys que el Lleida debuti al seu estadi en la jornada 6.

És la sisena, però per al Lleida és el quart partit, ja que només ha pogut disputar-ne tres i tots fora de casa. En la primera jornada li va tocar descansar, ja que el grup del Lleida el formen onze equips. Va jugar després dos partits seguits fora de casa contra l’Hospitalet (3-2) i Badalona (0-2).

Havia de debutar a casa amb el Llagostera, però l’encontre va quedar ajornat per diversos positius a l’equip gironí. Per cert, aquest partit es jugarà dimecres vinent, dia 25. I en la passada jornada el Lleida es va imposar per 1-3 en el duel al camp de l’Espanyol B.

Per tant, el Lleida arriba a aquest compromís amb sis punts i és quart a la classificació. El rival, el Cornellà, és segon, amb un punt més. L’equip barceloní, que també ha jugat un partit més, té 7 punts, després de dos victòries, un empat i una derrota.

El de Lleida és el segon desplaçament per al Cornellà, que va perdre a l’anterior sortida, al Prat, per 1-0. El tècnic barceloní, Guillermo Fernández Romo, va afirmar respecte al duel que “el Lleida sempre és un equip molt competitiu i amb jugadors de molta experiència que t’exigeixen al màxim. Serà un partit en el qual caldrà fer molts mèrits futbolístics per aconseguir puntuar i per fer-ho necessitarem mostrar una gran versió”.

Molo, a la compareixença de dijous, també va mostrar gran respecte envers el rival. “Haurem de fer un partit excel·lent si volem tirar-lo endavant”, va assenyalar el tècnic del Lleida, que va confessar que trobarà a faltar el suport de l’afició. En aquest sentit, des de les xarxes socials s’ha fet una crida als seguidors per assistir a les portes de l’estadi a animar l’equip quan arribi.

D’altra banda, l’RFEF va autoritzar ahir una ajuda de 35 milions d’euros a clubs no professionals i de futbol sala a través de diferents programes.

La històrica gesta de la UE Lleida al Camp Nou compleix 27 anys Ahir es van complir 27 anys de la victòria de la Unió Esportiva Lleida al Camp Nou (0-1). L’equip que entrenava Mané arribava com a cuer i amb el cartell de víctima a l’estadi blaugrana davant d’un Barcelona que va alinear de sortida Romário, Laudrup o Stóitxkov. Ronald Koeman, actual entrenador del Barça, va sortir a la segona part, encara amb 0-0 en el marcador. El gol de la victòria per al Lleida el va firmar Jaime Quesada al minut 87, quan amb un potent llançament després d’una jugada per banda va superar Carlos Busquets. Prèviament, Mauro Ravnic li havia parat un penal a Romário.

Álvaro, durant l’entrenament que va fer ahir l’equip.

Álvaro, durant l’entrenament que va fer ahir l’equip.LLEIDA ESPORTIU

Álvaro, durant l’entrenament que va fer ahir l’equip.

Álvaro, durant l’entrenament que va fer ahir l’equip.LLEIDA ESPORTIU

tracking