El Pardinyes segueix sense vèncer de local

Perd amb el Villarrobledo i encaixa la cinquena derrota

Mads Stürup intenta superar Reggie Agbeko, del Villarrobledo.

Mads Stürup intenta superar Reggie Agbeko, del Villarrobledo.POL PUERTAS

El CB Pardinyes continua sense guanyar al Barris Nord aquesta temporada i ahir va caure davant del Villarrobledo (67-74), en la cinquena derrota del curs. L’equip de Gerard Encuentra va veure com el rival encarrilava el duel en el tercer quart i no va poder reaccionar a l’últim.

El matx va ser igualat en un primer quart amb escassa anotació. Tot i així, els visitants van aconseguir una renda de 4 punts (10-14), que el Pardinyes va poder aixecar a mitjans del segon quart. Tanmateix, el conjunt lleidatà no va aconseguir desenganxar-se en el marcador i el duel va arribar al temps de descans amb un ajustat 34-31. L’inici del tercer quart va ser determinant, ja que els lleidatans van passar de dominar per 41-37 a veure’s completament superats pel Villarrobledo. El nivell d’encert dels manxecs va ser molt alt i van firmar un rival de 0-14, que Hatch només va poder aturar amb un tir lliure. La resposta, un altre triple de Portugués per ampliar la renda fins al 42-54. Els lleidatans van aconseguir reduir diferències abans d’arribar a l’últim quart, però 10 punts eren apuntar a l’èpica (47-57). A més, el Villarrobledo va aconseguir ampliar el marge fins a assolir una màxima renda de 18 punts (47-65) després d’un triple de Pa Mor Diene, exjugador del Força Lleida. El temps va anar jugant a favor dels visitants, que van utilitzar la seua experiència per impedir que els lleidatans poguessin protagonitzar una remuntada. Finalment, el Pardinyes va cedir per 7 punts de diferència i continua sense poder guanyar com a local aquesta temporada. Gerard Encuentra, tècnic dels lleidatans, va dir: “Hem notat massa l’absència de públic i ens falta aquest punt de veterania o experiència, així com tenir un joc molt més agressiu.”