HOQUEI PATINS OK LLIGA

Ensopegada inesperada

Segona jornada sense guanyar del Llista, que falla dos faltes directes || Dos errors arbitrals possibiliten els gols del Taradell, que hauria pogut vèncer a l'últim segon

Albert Folguera ja havia avisat de la dificultat del Taradell.

El Llista Blava es va deixar ahir dos punts a Taradell a l’empatar (2-2) un partit boig, que va començar manant i que hauria pogut perdre en l’últim sospir si no hagués sigut per Martí Serra. Els d’Albert Folguera, que encadenen dos jornades sense guanyar des que van assolir el liderat a Reus, van tornar a jugar un partit gris, com fa una setmana amb l’Igualada, sense encert davant de porteria i malgastant fins a dos faltes directes seguides que haurien capgirat el matx. El Taradell, per la seua part, va marcar en dos accions en què els col·legiats van ser molt rigorosos, primer a l’excloure Andreu Tomàs i després al no assenyalar una falta prèvia sobre Selva a la jugada del 2-1.

El Llista va començar molt intens i als tres minuts va trencar la igualtat amb una rematada d’Andreu Tomàs des de la mitjana distància que va sorprendre el meta local Dalmau. El quadre de Folguera semblava haver oblidat les ensopegades contra l’Igualada, però una acció aparentment fortuïta 30 segons després va ficar de nou el Taradell al partit. El capità llistat va fer caure a la pista rival un jugador del quadre d’Osona i els col·legiats li van ensenyar la cartolina blava. La consegüent falta directa no la va desaprofitar Rodríguez per restablir així la igualtat als quatre minuts.

El duel va ser llavors d’anada i tornada, amb ocasions per als dos bàndols que van fer lluir-se els dos porters, més el del Taradell. A la tornada dels vestidors, els llistats van ficar una marxa més i van vorejar el gol. Vives va avisar al minut de tornar a pista, Bruno va estar a prop de completar una gran jugada personal poc després i Andreu Tomàs, al 32, va enviar la bola al travesser. El temps mort local no va tallar l’empenta dels llistats, que al 38 van tornar a tenir el gol en un contraatac llançat pel francès i que Andreu no va aconseguir culminar.

I del possible 1-2 es va passar al 2-1 en una acció polèmica. Jepi Selva va caure per culpa d’un rival però els col·legiats no van assenyalar res i el ràpid contraatac del Taradell el va culminar Marc Soler davant de les irades protestes llistades. El Llista va poder capgirar la situació en dos minuts, però va errar dos faltes directes seguides (Andreu i Selva), la primera per la desena falta local i la segona per l’exclusió de Casadevall.

Per sort, els llistats, en superioritat numèrica, van aconseguir la igualtat gràcies a un servei de Selva que no va desaprofitar Vives. En el tram final, Andreu Tomàs va enviar dos boles al pal i Rodríguez, a l’últim segon, es va plantar sol al davant de Martí Serra i aquest va evitar el gol de la derrota.