SEGRE

DEPORTES

“No hem estat bé, no cal donar-hi més voltes”

Molo assegura que l'apagada va descentrar l'equip en un mal segon temps

Una imatge insòlita del Camp d’Esports disputant-se un partit sense públic.

Una imatge insòlita del Camp d’Esports disputant-se un partit sense públic.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo va ser sincer al reconèixer en la roda de premsa posterior a la derrota del seu equip, que “no hem estat bé, no cal donar-hi més voltes. Hem començat bé, fins a l’1-0, però després hem anat a menys fins a arribar a una segona part molt estranya entre l’apagada, que ens ha descentrat, i la reacció del Cornellà que, com ja havia avançat, és un molt bon equip”.

Molo va assegurar que “especialment no hem estat encertats de la línia de tres quarts endavant. Ens han faltat idees i frescor”. El tècnic lleidatà també va admetre que “hem comès errors que semblava que ja teníem reparats i, per tant, caldrà continuar treballant en el tema, perquè en el fons, com sol ser norma en aquesta categoria, el partit s’ha decidit pels petits detalls”.

Molo va voler elogiar el seu jugador Raúl González pel seu bon treball en el partit. “Ha pressionat i ha defensat bé i a més ha marcat dos gols que, a un davanter, sempre li vénen bé. A més, el segon ha sigut tot cosa seua amb un bon robatori i una millor definició”. Sobre el motiu pel qual va llançar el jugador el penal va declarar que “quan no hi és Marc Martínez els tira el que està amb més confiança, i ell ho estava”.

Per a l’entrenador blau el pròxim partit davant del Llagostera (dimecres, 19.00 hores) torna a ser clau i confia a poder recuperar-ne algun dels lesionats. “Cal girar full i pensar ja en aquest partit. Si guanyem, cosa que no serà gens fàcil, tornarem a ser a dalt. I després ja serà el moment de pensar en l’altre partit davant del Barça B.”

Sobre l’enorme diferència del Lleida que va guanyar amb solvència a la Dani Jarque al que va perdre ahir al Camp d’Esports, Molo va assegurar que “cada partit és diferent. Allà ens va sortir bé tot el que vam intentar i aquí no. Caldrà analitzar el perquè”. Finalment va voler agrair el suport mostrat pels aficionats que es van congregar per aplaudir els jugadors en la seua arribada al Camp d’Esports. “Ha estat un detall molt bonic. Fa mal que no hàgim pogut correspondre’ls amb una victòria. Esperem poder compensar-los davant del Llagostera.”

Per la seua part, Guillermo Fernández Romo, tècnic del Cornellà, va manifestar que el triomf del seu equip “ha estat merescut en un partit amb moltes alternatives i en el qual hi ha hagut de tot. El Cornellà ha jugat bé des del començament però hem acabat encaixant l’1-0. Després afortunadament hem sabut sobreposar-nos al cop encaixat i hem aconseguit donar la volta al marcador, encara que al final haurien pogut complicar-se les coses després del 2-3 en els instants finals”.

tracking