SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Sedis acorda la rescissió de la danesa Maria Jespersen

L'aler pivot, que ja no va ser a Gernika, deixa el club per motius personals

Maria Jespersen, durant el seu últim partit, que va enfrontar el Cadí a l’Ensino al Palau.

Maria Jespersen, durant el seu últim partit, que va enfrontar el Cadí a l’Ensino al Palau.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sedis ha acordat la rescissió del contracte de la danesa Maria Jespersen, que ha al·legat motius personals per abandonar el club després d’arribar aquest estiu procedent del Zamarat. La pivot, que ja no va viatjar amb la resta de l’equip a Gernika per disputar el matx de la dotzena jornada de la Lliga Femenina, no ha tingut el rendiment esperat i en el seu últim partit amb el Cadí no va arribar a estar 8 minuts en pista. La jugadora danesa, de 26 anys, ha disputat 11 encontres amb l’equip de l’Alt Urgell, amb 3,7 punts i 3,3 rebots de mitjana. El seu rendiment a la pista ha estat un reflex de la seua adaptació al club i la Seu, malgrat que va arribar al Sedis amb dos companyes al Zamarat, Mestres i Dornstauder. El Cadí no va posar cap obstacle a l’hora de rescindir el seu contracte i va agrair la seua “professionalitat durant aquest període vestint la nostra samarreta” i va desitjar a la danesa “tota la sort en el seu futur professional i, especialment, en el pla personal”. L’aler pivot, internacional absoluta amb Dinamarca, jugarà la resta d’aquesta temporada a la Lliga Femenina 2.

Jespersen és la segona jugadora que deixa el club després de la rescissió de la nord-americana Danni Williams el dia 2. La baixa de l’escorta va ser coberta per la belga Laure Resimont i el club sondejarà el mercat a la recerca d’un recanvi per a Jespersen.

D’altra banda, el Cadí afronta el final de la primera volta de la Lliga Femenina encara amb opcions d’acabar entre els vuit primers i classificar-se per a la Copa de la Reina. Malgrat les quatre derrotes consecutives, les urgellenques estan a només un triomf de la vuitena plaça, que ocupa en aquests moments el Campus Promete de Logronyo, el seu pròxim rival al Palau dissabte (17.30, Teledeporte). Les lleidatanes afrontaran un altre partit com a locals en la penúltima jornada d’aquesta primera volta, en la qual rebran el Gran Canària en un duel previst per al dissabte 12 (17.00). En la jornada 15, el Cadí la Seu visitarà l’Al-Qázeres. Un calendari favorable tenint en compte la classificació, encara que les lleidatanes hauran de capgirar la dinàmica negativa en la qual estan immerses.

tracking