SEGRE

DEPORTES

L'esport torna a somriure

Obren totes les instal·lacions i els gimnasos, al 50% d'aforament les exteriors i al 30% les interiors || Els clubs volen flexibilitzar el toc de queda perquè es pugui entrenar més enllà de les 21.00 hores

Gimnasos com el Trèvol van poder obrir amb cita prèvia i al 30%.

Gimnasos com el Trèvol van poder obrir amb cita prèvia i al 30%.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La desescalada a Catalunya es va iniciar ahir amb satisfacció generalitzada en l’esport lleidatà, després de tant temps amb l’activitat paralitzada, però també amb cert malestar per les restriccions horàries del toc de queda que obliguen clubs i gimnasos a fer mans i mànigues. Tots demanen de flexibilitzar “com més aviat millor” l’horari límit de les 21.00 hores que els obliga a finalitzar l’activitat a causa del toc de queda de les 22.00. “És millor això que res i estem contents per donar servei encara que sigui amb restriccions, però és complicat. Molta gent no tenen temps de venir quan surten de treballar”, manifestava Maria Campos, directora del gimnàs Trèvol.

Xavi Rubio, coordinador del CF Pardinyes, també es va queixar que “hem hagut d’avançar el primer torn d’entrenament, però hi ha nois i noies que encara són a classe. Al reestructurar els dies d’entrenament perquè hi ha menys hores, alguns jugadors no poden venir perquè tenen altres activitats. I els sèniors treballen”.

El CN Tàrrega, malgrat el fred, ja va poder estrenar ahir la piscina a l’aire lliure que ha climatitzat a Verdú

El Balàfia Vòlei es va entrenar al pavelló Juanjo Garra ocupant només un mòdul de la pista que se li havia assignat per part de la Paeria. “Hem hagut d’enviar a casa algunes jugadores per complir la ràtio de deu i hi havia dos mòduls buits que no hem pogut aprofitar”, es va queixar la presidenta, Vanesa Ortega.

D’altra banda, el CN Tàrrega va estrenar ahir la piscina de Verdú, que va climatitzar al no poder utilitzar la piscina de la capital de l’Urgell, que està tancada per obres fins a la primavera.

El vicepresident del club, Jordi Salvia, va destacar que els nadadors es van adaptar bé al recinte descobert, ja que l’aigua és a una temperatura d’entre 26 i 27 graus (l’ideal són 28). Val a recordar que l’aigua manté la temperatura amb una manta tèrmica. La instal·lació ha costat uns 48.000 euros.

El futbol territorial també torna a reprendre els entrenaments Els clubs del futbol territorial també tornen a programar entrenaments. Alguns ho fan des d’ahir mateix i d’altres ho faran més endavant tenint en compte que les competicions no es reprendran fins gener.

Gimnasos com el Trèvol van poder obrir amb cita prèvia i al 30%.

Gimnasos com el Trèvol van poder obrir amb cita prèvia i al 30%.SEGRE

Gimnasos com el Trèvol van poder obrir amb cita prèvia i al 30%.

Gimnasos com el Trèvol van poder obrir amb cita prèvia i al 30%.SEGRE

tracking