SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

Borges i Balaguer, sense data de debut

La Federació estudia traslladar la Superdivisió al març

El planter del CTT Borges va reprendre dilluns els entrenaments.

El planter del CTT Borges va reprendre dilluns els entrenaments.CTT BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CTT Borges i CTT Balaguer estan pendents de l’assemblea extraordinària de la Federació Espanyola del 19 i 20 desembre, en la qual està previst que es decideixi la data definitiva per a l’inici de la Superdivisió masculina i femenina. Encara que l’RFETM va comunicar a finals de setembre que les categories estatals es posarien en marxa el 9 de gener, l’ens treballa en la possibilitat de traslladar l’inici al març, amb concentracions o bombolles sanitàries. El president del CTT Borges, Enric Vall, va afirmar ahir a Catalunya Ràdio que “en principi la Federació Espanyola havia proposat el gener com el mes perquè comencessin totes les competicions de Superdivisió, però aquests últims dies s’ha estat parlant de la possibilitat que es traslladi al març. La Federació contractaria un pavelló i es disputaria la Lliga en aquest escenari, en format de concentració o bombolla, sense que els jugadors haguessin de desplaçar-se cada setmana”.

El club ja es va oferir a ser una de les seus d’aquestes concentracions, tenint en compte que la màxima categoria estatal estarà dividida en dos grups de 7 equips, segons el sorteig de finals de juliol. En aquest sentit, el Borges ha d’enfrontar-se a San Sebastián de los Reyes, Leganés, Híspalis, Huétor Vega, Pontevedra i Arteal. En l’altre grup van quedar enquadrats Priego, Irun, Burgos, Vincios, Escala, Alacant i Múrcia. Quant al CTT Balaguer, va quedar enquadrat al grup al costat de Priego, Híspalis, Santa Eulària, Alacant i Cartagena. Quant a la participació del Borges a la Europe Cup, està prevista per al 12 de desembre, amb la fase de grups. Els lleidatans van quedar aparellats amb els equips de Juncal, UMMC i Gagliari.

Masip i Duran s’entrenen a les seues localitats Joan Masip i Marc Duran, dos dels jugadors del CTT Borges, continuen entrenant-se a Igualada i Vilanova i la Geltrú, respectivament, a l’espera que es reprenguin les competicions. Tots dos jugadors són dins de l’ERTO a què va haver d’acollir-se l’entitat per la pandèmia.

tracking