SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El CB Alpicat s'entrena de nou al donar negatiu

Debutarà a la competició aquest dissabte si avui tornen a superar els tests de la Covid-19 || Només un jugador està aïllat al donar positiu

Un dels jugadors del CB Alpicat, durant el test.

Un dels jugadors del CB Alpicat, durant el test.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del CB Alpicat ha tornat als entrenaments després de dos setmanes d’aturada per un positiu a l’equip i podrà debutar per fi a la Lliga EBA aquest dissabte, si jugadors i tècnics tornen a donar negatiu en els tests a què se sotmetran avui. Els cinc integrants del cos tècnic i deu dels onze jugadors de la plantilla han donat negatiu en el test a què es van sotmetre dimarts, la qual cosa va permetre la tornada als entrenaments.

Només un dels jugadors de la plantilla, el mateix que ja havia donat positiu dos setmanes abans, ha tornat a donar un resultat positiu, encara que no presenta símptomes de la malaltia. Per tant, aquest jugador seguirà en quarantena. Els tests els va portar a terme una professional sanitària contractada pel club, sota la supervisió de la doctora de l’equip.

El passat 12 de novembre es va detectar un positiu en un jugador que estava aïllat des del dia 5, ja que havia tingut contacte amb un contacte d’un positiu.

En un primer moment el club va anunciar dos jugadors positius, encara que un d’ells va resultar ser un fals positiu, segons va comunicar ahir l’entitat.

Tècnics i jugadors tornaran a sotmetre’s avui a un test i, si es repeteix el resultat positiu, l’equip jugarà aquest dissabte a les 18.00 a la pista del CB Artés, en el qual serà el seu primer matx de Lliga.

tracking