SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Piqué decideix que no s'opera de la lesió al genoll

Aposta per un tractament conservador després de visitar el doctor Ramon Cugat

Gerard Piqué, atès a la gespa del Wanda Metropolitano, lesionat de gravetat.

Gerard Piqué, atès a la gespa del Wanda Metropolitano, lesionat de gravetat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué ha decidit no operar-se de la lesió de lligaments del genoll dret que va patir durant el partit al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid. Després de visitar ahir la consulta del doctor Ramon Cugat va preferir no passar pel quiròfan seguint el consell dels serveis mèdics del club blaugrana i ja ha començat el tractament conservador i de factors de creixement, de forma que el central confia a tornar abans de quatre mesos.

Les proves a les quals es va sotmetre diumenge van determinar que té un esquinç de grau 3 al lligament lateral intern i una lesió parcial del lligament creuat anterior del genoll dret. La possibilitat de passar pel quiròfan, que és la que indiquen la majoria dels experts ja que per reparar el lligament creuat anterior el millor és la intervenció quirúrgica, a diferència del que cosa opinen els serveis mèdics de l’entitat, suposaria allargar el període de baixa fins als set o vuit mesos. De fet, el doctor Cugat va afirmar dilluns passat que veia difícil que Piqué pogués tornar als terrenys de joc “abans dels sis mesos”, ja que va apuntar que “havent-hi una lesió parcial de creuats cal anar amb molt de compte”.

D’altra banda, la FIFA va revelar ahir els candidats als premis The Best, a la llista dels quals destaca una vegada més la presència de Leo Messi, vigent guanyador del trofeu, així com Cristiano Ronaldo. A diferència d’altres edicions, aquest any cap dels dos parteix com a favorit al premi. Neymar torna a la llista de finalistes després de la seua absència l’any passat, mentre que l’exblaugrana Thiago Alcántara, ara al Liverpool, veurà premiada la seua gran temporada al Bayern de Munic amb la seua candidatura al premi, al qual també opten el madridista Sergio Ramos i un dels grans favorits, el polonès del Bayern Robert Lewandowski. La llista de candidats la completen De Bruyne, Mané, Mbappé, Salah i Van Dijk.

En clau electoral, Joan Laporta i Emili Rousaud tenen previst anunciar avui que es presenten a les eleccions a la presidència del Barcelona programades per al 24 de gener.

Gerard Piqué, atès a la gespa del Wanda Metropolitano, lesionat de gravetat.

Gerard Piqué, atès a la gespa del Wanda Metropolitano, lesionat de gravetat.EFE

tracking