SEGRE

FUTBOL LLIGA EUROPA

El Granada guanya i Reial i Vila-real tan sols empaten

La Reial és el que ho té més complicat per passar de ronda.

La Reial és el que ho té més complicat per passar de ronda.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Granada va vèncer l’Omonia de Nicòsia (2-1) en un partit molt treballat per acariciar el pas als setzens de final de la Lliga Europa, de la mateixa manera que el Vila-real, que ho va retardar després d’empatar a Israel, mentre que la Reial Societat continua sense arrancar al Vell Continent després del 0-0 davant de l’AZ Alkmaar.

Al Nuevo Los Cármenes, l’equip de Diego Martínez es va retrobar amb la victòria després de dos entrepussades consecutives en Lliga i va saber posar-se a treballar per deixar els punts a casa i, pràcticament, el pas a la següent ronda. La superioritat de l’equip andalús va acabar veient-se reflectida en el marcador. Per la seua part, el Vila-real no va poder certificar la classificació a l’empatar amb el Maccabi Tel-Aviv (1-1), un punt que els atansa al bitllet per a les eliminatòries, que hauran de culminar d’aquí a set dies davant del Sivasspor per evitar ensurts en l’última jornada.

El que ho té més complicat és la Reial Societat després d’empatar sense gols amb l’AZ Alkmaar. Els d’Imanol Alguacil, líders a la Lliga, no troben la mateixa regularitat a Europa i són tercers del grup F amb els mateixos punts que el seu rival d’ahir i dos menys que el Nàpols, el líder.

tracking