SEGRE

FUTBOL SOLIDARITAT

El Mollerussa s'afegeix a la campanya solidària del Rialp

Recapten diners per a la família d'un futbolista de 18 anys que pateix leucèmia

El CFJ Mollerussa ha instal·lat una urna per recaptar diners per a la família de Julià Fortuny.

El CFJ Mollerussa ha instal·lat una urna per recaptar diners per a la família de Julià Fortuny.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol ha tornat a mostrar una vegada més la seua cara més solidària. Després que la passada setmana el FC Rialp posés en marxa una campanya amb l’objectiu de recaptar diners per ajudar la família d’un futbolista del club pallarès que pateix leucèmia, el CFJ Mollerussa va col·locar ahir a les seues instal·lacions una urna en la qual es poden dipositar diners per contribuir a la iniciativa del Rialp.

“Ens hem volgut sumar aquest moviment per recaptar diners i ajudar la família del Julià. La seua mare ha deixat el treball per estar al costat del seu fill i en el futbol no tot és la piloteta. Cal ajudar quan algú ho necessita”, explicava ahir Jaume Vallverdú, president del Mollerussa.

El FC Rialp va fer pública la setmana passada la dramàtica situació per la qual passa la família d’un dels seus futbolistes, Julià Fortuny, de 18 anys, al qual fa un parell de mesos van detectar una leucèmia. El jove jugador està ingressat a l’Arnau i la seua mare ha deixat la feina per estar al costat del seu fill.

El Mollerussa va anunciar ahir aquesta iniciativa a les xarxes socials.

Recorda el motiu de la campanya i explica que “des del club hem pensat a fer una recaptació voluntària mínima d’un euro” i afegeix que “ens agradaria que fossin els nens i nenes, nois i noies, els que fessin l’aportació sabent el motiu i per a qui és, ja que tots ens podem trobar en una situació similar tan trista. El Julià i la seua família han de jugar el partit més difícil de la seua vida i nosaltres, com a club, els volem ajudar amb la vostra col·laboració”.

L’urna està col·locada a les oficines del club de la capital del Pla d’Urgell.

Vallverdú afegeix que “volem que la iniciativa tingui també un vessant formatiu. No es tracta tan sols d’aportar diners, volem que els portin els alumnes de l’Escola i que els seus pares els expliquin què és aquesta malaltia”.

L’urna està oberta en horari d’oficina, de 17.30 a 20.30.

Per la seua part, Jordi Altieri, president del Rialp, va agrair la col·laboració del Mollerussa i d’altres clubs que hi han contactat. “La campanya està tenint una resposta espectacular. Estem molt agraïts”, afirma.

tracking