SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Rousaud vol que el Camp Nou porti el nom de Messi

El precandidat a presidir el Barça també treballa en el retorn de Neymar

Emili Rousaud posa amb el cartell de la seua campanya.

Emili Rousaud posa amb el cartell de la seua campanya.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Emili Rousaud, exvicepresident del club en l’anterior mandat de Josep Maria Bartomeu, va anunciar ahir en la posada de llarg del seu projecte Els millors, al Barça! la seua intenció de reanomenar el Camp Nou en honor a Leo Messi. “Posar el seu nom a l’estadi és un homenatge que m’agradaria fer-li. Messi és present i història viva del futbol mundial i del Barça. Proposarem, en assemblea, que l’estadi passi a dir-se Camp Nou Leo Messi. Seria la cirereta d’una preciosa història de Messi amb el Barça”, va manifestar.

Quant a la seua continuïtat o no, es va mostrar prudent. “El futur de Messi està a les seues pròpies mans. El seu contracte finalitza aquesta temporada i pot prendre la decisió d’abandonar la disciplina del club. S’haurà de parlar amb ell i veure si es pot arribar a un acord, sense obviar la situació econòmica. Caldria veure si podem atansar posicions”, va reconèixer.

Una altra de les bombes que va llançar va ser que està negociant la tornada de Neymar. “Necessitem tenir un o dos jugadors franquícia. Treballem a portar dos jugadors absolutament top. Quan retiri les demandes contra el Barça, la nostra candidatura està treballant en una possible tornada de Neymar”, va anunciar. “Esperem anunciar ben aviat el nom del segon jugador franquícia, que no deixarà ningú indiferent. Tenim línia directa amb el jugador”, va assegurar sense donar cap pista.

Aquests dos jugadors franquícia, Neymar i l’as a la màniga, arribarien lliures i sense preu de traspàs, als mercats del 2021 o 2022. “El fitxatge de Neymar ara és inassumible. No hi ha fitxatge amb traspàs, no hi hauria pagament econòmic. Seria al final del seu contracte. No es farà un equip en dos dies, no”, va afegir.

D’altra banda, va expressar que la seua intenció és que el club “cuidi els seus ídols”, seguint l’exemple del Bayern Munic. “Si guanyem, volem comptar amb Xavi, Puyol i Iniesta i plantejar-los un vincle ferm i de màxima rellevància amb el club, l’equip i la Masia”, va dir, malgrat que Xavi seria, en principi, membre de la precandidatura de Víctor Font. També va assegurar que té director tècnic. “Hem contactat amb diversos directors tècnics, i el resultat dels últims cinc anys avalen que hem parlat amb el millor. Tenim un acord perquè s’incorpori al club i construeixi l’equip de la temporada que ve. Esperem poder-ho anunciar ben aviat”, va apuntar. Preguntat per Ronald Koeman, va assenyalar que el director tècnic que tenen lligat tenia altres plans, tot i que es van fer abans de l’arribada del neerlandès. Ara, demana paciència i èxits per a Koeman.

tracking