SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida espera rebre els permisos necessaris perquè el partit davant del Nàstic del 6 de desembre sigui el primer amb espectadors

El Lleida espera rebre els permisos necessaris perquè el partit davant del Nàstic del 6 de desembre sigui el primer amb espectadors || Molo elogia el Barça B i avisa de no fiar-se de la seua classificació

El Camp d’Esports tampoc va tenir públic en el partit de dimecres passat davant del Llagostera.

El Camp d’Esports tampoc va tenir públic en el partit de dimecres passat davant del Llagostera.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan el passat 26 d’octubre el president del Lleida, Albert Esteve, va presentar la campanya de socis per a aquesta temporada, ja va dir que la seua intenció era que el públic tornés al Camp d’Esports quan fos possible. No ho va ser en els dos partits que l’equip ha jugat fins ara a casa, Cornellà i Llagostera, però el club confia que el pròxim 6 de desembre, davant de la visita del Nàstic, puguin tornar els aficionats, que no trepitgen l’estadi des del 8 de març davant del Vila-real B. El club té cursats els permisos oportuns i espera que ho autoritzi el Procicat i que la Paeria també hi doni el vistiplau. El club espera que dilluns arribi l’autorització, segons va informar ahir Catalunya Ràdio, per posar en marxa els protocols necessaris.

“Estem preparats”, van admetre ahir fonts del club. Si finalment és possible la tornada dels espectadors, es permetria un 30 per cent de la capacitat de l’estadi, una mica més de 3.000 espectadors. Esteve ja va confirmar en aquella compareixença que tindran prioritat els socis i que el club no vendrà entrades fins a l’any que ve. Des del club es treballa en la instal·lació de la tecnologia necessària per retransmetre partits en streaming, tal com va anunciar el president.

Un dels que troben a faltar el públic és l’entrenador de l’equip, Molo. “Hi ha camps en els quals es nota més o menys la falta de públic. Fora de casa no ho noto, però aquí sí que el noto, i molt. L’ambient és molt desangelat. Però és el que hi ha, no hi podem fer res més de moment”, va explicar.

L’entrenador, després de la victòria davant del Llagostera i abans de visitar demà el Barcelona B (18.00), va reconèixer que és conscient de la pressió que hi ha en aquest inici de temporada en què l’equip s’hi juga molt. “Sí, ho hem parlat amb els nois, ho hem treballat molt a nivell mental. Però és important relativitzar-ho. Sabem que hi ha pressió però ens n’hem de posar més de la que ja tenim, perquè la pressió mal gestionada et porta a precipitar-te”, va valorar.

També relativitza la tercera posició de l’equip. “Ser tercer ens diu que estem allà, competint, que les coses s’estan fent bé, però jo sóc molt exigent i hem de millorar en diverses facetes del joc. I fer-ho en el curt temps del que disposem”, va afegir. “Estem contents, però en construcció. Cal donar temps a la gent, encara que mana la competició, manen els punts i l’any que ens toca viure encara que això ho estem vivint tots els equips. El que tingui més capacitat d’adaptació serà el que ho farà millor.”

Quant al Barça B va advertir que un no s’ha de fiar de la seua mala classificació –és penúltim–. “És un equip amb molta qualitat, dels millors filials d’Espanya o del món, jugadors escollits de diversos països. És un rival que ens exigirà moltíssim”, va afegir. “Han tingut un inici irregular, però creen ocasions i han pogut tenir millors resultats en diversos partits. Tenen una qualitat enorme i màxim talent. Haurem de fer les coses molt bé per sumar els tres punts”, va concloure.

El tècnic dosifica els jugadors en una setmana amb tres partits Molo va reconèixer que el fet d’afrontar una setmana amb tres partits –Cornellà el cap de setmana passat, Llagostera dimecres i el Barça B demà– ha condicionat les últimes sessions d’entrenament. “Són dos dies de recuperació, per revisar el que vam fer en el partit... molt vídeo i anàlisi, perquè amb la sobrecàrrega d’encontres que hi ha aquesta setmana no es pot fer gaire feina al camp”, va explicar.

El Camp d’Esports tampoc va tenir públic en el partit de dimecres passat davant del Llagostera.

El Camp d’Esports tampoc va tenir públic en el partit de dimecres passat davant del Llagostera.ITMAR FABREGAT

tracking