SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Canut: “Hem fet un canvi de xip important”

El tècnic espera que la feina d'aquesta setmana permeti trencar la mala dinàmica

Bernat Canut espera que el canvi de mentalitat es noti avui.

Bernat Canut espera que el canvi de mentalitat es noti avui.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit derrotes en dotze partits, les quatre últimes de forma consecutiva, han allunyat el Cadí la Seu del seu objectiu d’entrar a la Copa de la Reina, un camí que espera redreçar a partir d’avui davant del Campus Promete, un rival que visitarà el Palau (17.30) amb una victòria per sobre de les lleidatanes. El tècnic, Bernat Canut, va reconèixer que aquesta setmana ha estat molt important per recuperar un equip que s’està recomponent l’últim mes després de la marxa de Williams i Jespersen, el retorn de Yurena Díaz i l’arribada de la belga Laure Resimont.

“Per fi hem pogut treballar uns quants dies seguits amb tot l’equip, que és el que realment necessitàvem. Portem un mes i mig que entre baixes de jugadores, incorporacions, tornada de lesions de llarga durada, l’aturada de seleccions i partits en dimecres i dissabte ens hem desvirtuat com a equip, hem afluixat molt en el treball defensiu i en atac ens hem mostrat molt insegurs. Hem fet un canvi de xip a nivell mental molt important. Estem canviant coses per millorar la imatge i tornar a ser competitius i gaudir jugant”, va afirmar.

“Estem totes juntes a mort. Som capaces de sortir d’aquesta situació perquè ja ho hem fet abans”

En la mateixa línia es pronunciava una de les bases, Laura Peña. “Hem tingut un canvi d’actitud aquesta setmana que és el que l’equip necessitava. Ens hem entrenat amb més intensitat, preparant bé el partit. Estem totes juntes a mort i som les que som, juntament amb l’staff, i som capaços de sortir d’aquesta situació perquè ja ho hem fet abans”, va assegurar.

La barcelonina no amaga que una victòria en el duel d’aquesta tarda davant del conjunt riojà “seria molt important”, diu, però reconeix que si arriba, “vindrà acompanyada de les bones sensacions que puguem tenir durant el partit. Al final, més enllà de la victòria, el que busquem és tenir bones sensacions, perquè si les tenim, segur que guanyarem”, va assegurar.

tracking