El Madrid cau contra l'Alabès i s'allunya de la primera plaça

El Reial Madrid va caure ahir 1-2 davant de l’Alabès, tercer partit seguit que els blancs salden sense guanyar, i en què van perdre a més el belga Eden Hazard per lesió. Els de Zinedine Zidane van patir un Alabès que venia d’empatar amb el València i el Barça. Contra el vigent campió, el quadre basc va fer un pas més en la seua fe davant de gegants, seriós en defensa i efectiu. Thibaut Courtois va evitar de fet dos gols cantats. El porter belga, tanmateix, va regalar el segon a Joselu a l’inici de la segona part. Abans, enviava el gol de Lucas Pérez, de penal per una mà de Nacho (el cinquè que li xiulen en contra en els tres últims partits). No va estar fi el Madrid –quart amb 17 punts–, que veu allunyar-se en el liderat Reial Societat i Atlètic (23). Casemiro va marcar al minut 86 i a l’última jugada Isco va llançar al travesser, la qual cosa va evitar l’empat.

Jugadors de l’Alabès celebren el primer gol davant del Madrid.